1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy BETA DASH 2.0.13141.0 blokuje kopie bez AP25 !!!

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Ankoholik, Kwiecień 7, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Jak w temacie,wszystkie gry bez ap25 nie działają (czyżby teraz każda gra musiała by mieć sektor ap25 relay?)gry z ap25 działają i lt+ dalej chroni przed flagą.Nowy dash może wyjść pod koniec tego miesiąca.Pzdr

    New Beta Dash 2.0.13141.0 Stops All Non AP2.5 Games From Booting - Team Xecuter


    dash flas***e napedy i nadpisuje klucz ixtreme na same 00.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    o kurde i znowu będzie trzebało dogrywać to Ap25 do tych gier co je nie mają i marnować płyty :(:(:(
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    W sieci jest już filmik z nowym dash'em.

     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  5. westg

    westg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie kumam, stare gry trzeba będzie na nowo nagrywać. Czy tylko nowe trzeba będzie fiksować ?
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    nie zrobią tego;))
     
  7. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Mozna powiedziec, ze bylo do przewidzenia. Dodanie ap do codow i halo to byla cisza przed burza hehe
     
  8. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    I tak jesli bedzie trzeba wszystkie gry na nowo nagrywac to wymysla przerobke zeby i to ominac :D
     
  9. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    na pewno zrobią to dla gier których to producenci to bedą chcieli codów halo itp;)) lub samych exow M$
     
  10. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
  11. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    To szykuje się niezła lipa. Czas pokaże co Microsoft zdziała. Mam nadzieje że jakoś będzie dało się obejść ten nowy dash.
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  13. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    i tak mam lt+ więc mnie to nie obchodzi;)
    ale mowie wam bedzie tylko dla gier M$(ap2.5
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ciekawe jaka gra pierwsza poza tym halo bedzie miała ten dash w obrazie....
     
  15. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Mogę wam powróżyć :

    O ap25 wiadomo było już 1,5 roku przed tym jak MS go włączył :D

    Co do nowego systemu powiem tak:

    Flash jest wstanie obsłużyć 50 challenge'ów, wykorzystywanych dziś jest tylko 13.
    Prosty wniosek,w nowych grach MS doda z 5-10 nowych testów ,a za tym wyjdzie LT+ v 1.2 i będzie trzeba updejtować co jakiś czas soft. Juz od listopada MS dał znać,ze zamiast banować woli wkurzać piratów aby wydawali kasę na update softu.To tyle

    C4e pisał,że nie ma sensu dziś pisać całych 50 challangów do LT ,mówił ,ze będzie je dodawał jak MS będzie jak aktywował :D
     
  16. noname

    noname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A podobno nowy dash wykrywa lt+ - tak pisali w komentarzach na c4evaspeaks.
     
  17. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    no dobra czyli jak sie ma LT+ to wszystko bedzie działać jak dotychczas czy te stare gry na tym nowym dashbordzie nie beda działały???
     
  18. noname

    noname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przeczytaj co koledzy napisali wyżej to się dowiesz.
     
  19. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    koledzy nie bardzo sie orientują z tego co wyczytałem dlatego sie pytam czy może ktoś wie coś konkretnego
     
  20. Misiek3600

    Misiek3600 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli to wszystko się potwierdzi a znając Microsoft to mają coś w zanadrzu to będzie lipa...
     
  21. przemo55

    przemo55 Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dlaczego bedzie lipa? Goście od flashowania znowu sobie zarobią, verbatim też a wy będziecie trząść portkami i może z 5 % przejdzie na nieprzerobione konsole. Czysty interes zobaczcie ile stron na tym zarabia ;) A dla mnie to mogą dać do każdej gry te nowe zabezpieczenia, to nie mój problem
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum