1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy BETA DASH 2.0.13141.0 Problem prosze o pomoc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Chrupek119, Kwiecień 13, 2011.

  1. Chrupek119

    Chrupek119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam xboxa i przeróbkę iextreme 1.5 i po zainstalowani tego dasha nie odpalają mi się gry pokazuje się tylko odczytaj płytę i nic czy wiecie morze co mam teraz z tym fantem zrobić jak samodzielnie wgrać sobie iextreme 1.5 albo jak skasować ta aktualizacje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    w napędzie masz orginalny firmware bo dash nowy flas***e naped na ofw....jesli masz klucz na kompie to musisz znowu flash zrobić......jeśli nie to czekac na rozwój sytuacji
     
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Tyle było pisane wdziale aktualności o tym dashu,aby nie wgrywać bo piraty nie chodzą a ty wgrałeś ahhhhh.
    Nie pograsz kolego w gry pirackie,jedyne wyjście to takie które napisał kolega wyżej.
     
  5. Chrupek119

    Chrupek119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A w jaki sposób sprawdzić ten klucz napędu.
     
  6. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz miec lupe, otwierasz tacke i patrzysz w dziurke i tam na koncu jest ten klucz, tylko dobrze zczytaj zebys sie nie pomylil.
     
  7. Chrupek119

    Chrupek119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak będę miał ten klucz to co robić dalej

    A i jeszcze mam jedno pytanie czy zainstalowanie freestyle dashboard coś pomorze i jak łatwo zrobić jtag bez otwierania konsoli

    //Edytuj posty! - Dymek
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    nie pisz post pod postem
    jtaga nie da sie zrobić bez otwierania konsoli
    klucz sprawdza się programem musisz otworzyć konsolę;))
    jesteś teraz w czarnej *****
     
  9. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Dokładnie tak jak pisał kolega wyżej a jtaga nie zrobisz na tym dashu co posiadasz do tego trzeba mieć dash nie wyższy niż 7371.
     
  10. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    No to juz masz pograne. Skasowales sobie przerobke..
     
  11. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To przy jakiej grze ty tego dasha miales?
     
  12. fanatyk1982

    fanatyk1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    Xbox poprzez połaczenie do XBL pobiera ten dash beta 2.0.13141.0 ??? Przerobilem wlasnie slimka LT+ i niewiem czy moge łaczyc sie z livem i aktualizowac dash jak zawoła. Prosze o odpowiedz
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  14. mastamasta

    mastamasta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3city
    nie pobiera wersji beta... pobierze dopiero jak wejdzie oficjalna wersja. aczkolwiek przerobionego bym nie podlaczal.
     
  15. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    To skąd ludzie łapią tego dasha . Ja do dzisiaj grałem na xbl i nie mam go . Od dzisiaj lt+ 1.1 więc kabel od neta schowałem żeby nie kusiło. Puki co trzeba przejść trochę starsze gry :_)
     
  16. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie miał przy żadnej grze bo żadna gra jeszcze tego dasha nie wymaga po prostu ściągnął z neta pewnie i zrobił aktualizacje... i ma lipę bo nowy dash ukrywa klucz napędu i ciekawe jak go teraz wyciągnie trzeba czekać na rozwój sytuacji nic więcej ...
    Niema co kombinować samemu ... poczekamy do oficjalnego wydania i zobaczymy co wymyśli Xecuter

    Skąd bierą pytanie z kosmosu ... np: z tąd Klik
    Xbox live nie wymaga ponieważ puki nie wyjdzie oficjalna wersja to jeszcze nie będzie prosić o aktualizacje... Wszytko pisze na forum tylko wystarczy szukać . Przydałby się jakiś mod i z kleił wszystko w jeden albo coś bo znów będzie 20 tematów na jeden temat i to bez sensu...
     
  17. Chrupek119

    Chrupek119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli teraz muszę od nowa go sobie przerobić?
     
  18. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    tak
     
  19. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Ja bym poczekał, aż wyjdzie ten dash i na odpowiedz sceny bo na pewno wyjdzie nowe LT.
     
  20. Chrupek119

    Chrupek119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odświeżam temat czy zna już ktoś z was jakieś rozwiązanie z tej sytuacji jak nie to mam pytanie.W związku z tym ze wgrałem tego nowego dasha gry przerobione mi nie działają,ale gry oryginalne już tak i w związku z tym mam pytanie odnośnie gier NO-JTAG czy takie gry będą mi działały,jak tak jak je nagrywać i skąd pobierać.
     
  21. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Nie nie będą działały, tak ciężko poszukać na forum ? Zbędny temat...
     
Wczytywanie...

Poleć forum