1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy dash 13146

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marlis93, Maj 26, 2011.

  1. marlis93

    marlis93 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    310
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam problem bo wgrałem przez xbox live nowego dasha 13146 i teraz nie chce mi czytać żadnych gier (kopie zapasowe) co to może być proszę o szybką porade
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nowy dash cofa ci przerobke. tzn teraz mozesz odpalac tylko oryginaly. pozostaje czekac na nowe LT (?)
     
  4. CIELNKALINIA

    CIELNKALINIA Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jesli mialem lt+ zaaktualizowałem dasha (cofniecie przeróbki )to bede mogł wgrac lt+ bez klucza napedu ??
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    niet. klucz jest niezbedny. da sie go mimo wszystko wyciagnac. wiec spoko
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bedzie sie dalo na razie nie ma nowgo JUngle Flashera
     
  7. gege37

    gege37 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzisiaj sobie kurde zaktualizowałem i nie pogram narazie, muszę czekać... :( Nie wiecie kiedy wyjdzie nowy jungle flasher? I jak zczytać klucz po aktualce, podobno przenosi go w inne miejsce ale nie szyfruje i da się go odczytać
     
  8. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    da sie, ale do tego potrzebny jest nowy jungle. poki co go nie ma.
     
  9. marlis93

    marlis93 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    310
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pomocy

    czyli w jak sposób będę mógł znów grać w kopie zapasowe proszę o dokładne wytłumaczenie
     
  10. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jak masz zapisany klucz napędu to wgraj ixtreme 1.1 lt + a jak nie masz to musisz czekać na nowego JF.
     
Wczytywanie...

Poleć forum