1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dash 14719 / aktualizacja z 14699 / LT3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jsq, Kwiecień 9, 2012.

  1. jsq

    jsq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam takie pytanie.
    Posiadam konsole phat z napedem liteon / 2008
    z wgranym dashem 14699 oraz przerobka LT+ 3.0
    Czy mogę dokonać aktualizacji dasha na 14719?
    Czy nie stracę w wyniku tej operacji LT?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz śmiało aktualizować, nic się nie stanie.
     
  4. jsq

    jsq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli wszystko będzie działało jak dotychczas?
    Kinect, gry XGD3?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie zrobisz RGH po aktualizacji, gry pójdą
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, wszytko będzie działało.
     
  7. jsq

    jsq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za szybkie odpowiedzi?
    Czy RGH do tego typu konsoli jest dopracowane i czy warto w nie inwestowac?
    Nie myślałem wcześniej o chipie, ale.....
     
  8. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam sorki za pytanie tez mam lt 3.0 z dashem 14699 rozumiem już że tego można zrobić bez problemu a co to jest to rgh?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    RGH - przeróbka chip'owa konsoli, która umożliwia uruchamianie gier z dysku, darmowe dodatki itp.
     
  10. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale to uruchamianie gier z dysku to rgh to chodzi o to że w całości uruchamiają się tylko i wyłącznie z hdd bez potrzeby płyty w napędzie tak? no bo w chwili obecnej też uruchamiam gry z hdd ale to zapewne chodzi o to że brak płyty w napędzie dobrze rozumiem?
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tak możesz bez płyt, tylko że rgh kosztuje ok 200zl
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak. W tym dziale jest wszystko wytłumaczone:
    JTAG/RGH
     
  13. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dziękóweczka, pozdrawiam ;)
     
  14. jsq

    jsq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK, zrobiłem ten update.
    Wygląda, że wszystko jest OK.
    Dzięki
     
  15. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zmienia ten dash wygląd chociaż troche, bo 669 mnie irytuje ?
     
  16. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  17. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    a jak bedzie w przypadku dasha 13599 do 14719 i LT 2.0 wszystko bedzie smigac?
     
  18. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Pomyśl przez chwilę...
     
  19. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie znam sie na tym za gorąco pytam bo się nie znam a nowa gra ktora chce sciagnac wymaga tego dasha a nie ma co aktualizowac bo mam mnostwo gierek w ktore jeszcze nie gralem , doczytałem ale wole zapytac kogos kto przetestował
     
  20. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Jeśli nagrywałeś do tej pory gry pod Lt 2.0 i zmienisz dasha to gry przestaną działać. Będziesz musiał flashować LT do 3.0, nagrywać gry od nowa albo bawić się w TU. Jeśli masz dużo gier do ogrania to graj. Nowego dasha i LT 3.0 wgrasz po wakacjach, bo wtedy już wszystkie gry będą wymagały nowego dasha.
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Będziesz musiał dogrywać TU do gier XGD3 i XGD2_AP2.5.
     
Wczytywanie...

Poleć forum