1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy dash 2.0.12611.0 i gry ap2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez men123452, Listopad 22, 2010.

  1. men123452

    men123452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Pojawiły się nowe sposoby na granie w gry z ap2.5 bez LT+ ale działają na starszym dashu. Czytając wszystkie tematy dowiedziałem się że nie da się zrobić downgrade ale czy jest jakiś sposób na granie w nowe gry na nowym dashu bez LT+.
    Chciałem się zapytać czy jest już może LT+ aby sflashować napęd ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie LT+ jeszcze nie ma. Musisz poczekać tak jak wszyscy.
     
  4. men123452

    men123452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    że też mnie podusiło albo aktualizować dash ;/
     
  5. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    luzik guzik już niedługo i będzie LT+ :) u mnie aktualizacja była wymagana jak kupiłem kinecta, jak na razie nie narzekam tylko czekam na lt :)
     
  6. men123452

    men123452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    z tym że sflashowanie nie jest takie łatwe jak wgranie 3 plików z pendrive`a ;p
     
  7. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    co prawda to prawda:) ale i tak czy siak żeby pograć musiałbyś zaktualizować dasha
     
  8. dragonage360

    dragonage360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Podepnę się do tematu, więc jeżeli już wyjdzie ten nowy LT+ i wgram go to już będe mógł grać we wszystkie nowe gry ? I też będe musiał patchować na wave 3 czy już nie będzie trzeba ?
     
  9. Namariee

    Namariee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poczytaj sobie forum, wszędzie jest napisane to o co pytasz...
     
  10. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    nie nic nie trza będzie robić :) nagrywasz i grasz nawet online bo ban ci wtedy nie grozi :)
     
  11. dragonage360

    dragonage360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    @Namariee, pytam się bo na forum jest taki burdel, że odechciewa mi się szukać .

    @maczosito, dzięki .
     
Wczytywanie...

Poleć forum