1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dash 2.0.12625.0 i problemy

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez gruby33, Styczeń 19, 2011.

  1. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dziś zaktualizowałem konsolę do nowego 2.0.12625.0 i zaczęły się problemy. Otóż wszystko chodzi prócz CoD Black Ops. Jest na to jakiś sposób bo 2 tyg temu dopiero co przerobiłem konsolę na LT+......
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    przeczytalbys temat w aktualnosciach to bys wiedzial - BO nie dziala po aktualizacji. Niebawem beda poprawione obrazy wiec sciagniesz i nagrasz ponwonie.
     
  4. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Czekaj na rozwój sytuacji i przeglądaj zagraniczne fora związane z C4Eva, Xecuter i moddingiem Xbox'a 360 ;)
     
  6. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Dzisiaj czytałem, że jeśli ktoś miał zainstalowany orginalny BO przed przeróbką a później przerobił na najnowszy LT to po tej aktualizacji można grac normalnie. Problemy są wtedy gdy ktoś zainstalował te gre dopiero po przeróbce.
     
  7. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    czyli po tej aktualizacji nie ma co przerabiac LT+? bo wlasnie mialem do kolesia dzwonic, kiedy by mi LT+ przerobil, a tu takie jaja :F
     
  8. RevoCent

    RevoCent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz
    Witam. Natomiast ja mam takie pytanie: Nigdy nie podłączałem mojej konsoli do Internetu, i czy też mi ją wykryje tą aktualizację? Jeśli tak, to będę musiał ją zainstalować? Nie da się tego jakoś ominąć? Oczywiście konsolka z LT+.
     
  9. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Każdy update dasha musisz zainstalować żeby korzystać z Xbox Live . Jak podłączysz konsole do neta to wyskoczy ci ta aktualizacja na bank, jeśli nie zaakceptujesz jej to nie będziesz mógł korzystać z XBL i włączy się tryb offline.
     
  10. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Weź się chwilę zastanów. Skąd twoja konsola miałaby wiedzieć, że MS wydał aktualizację, skoro nie jest ona podłączona do internetu ? Czasem warto wysilić szare komórki.
     
  11. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    LT+ w przypadku tych gier jedynie pomaga uniknąć otrzymania flagi, zostanie wydany patch, zgracie grę z płyty na dysk, wgracie patcha AP 25, wypalicie i będziecie mogli grać...

    A mnie trochę to dziwi, dlaczego tylko niektóre gry mają AP 25... Czyżby MS brał kasę za deptanie po piętach piratom?
     
  12. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jemu pewnie chodziło o to czy jak podłączy konsole do neta to też mu wyskoczy ta aktualka.
     
  13. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    major nelson pisze tak:
    This week, both Xbox LIVE and Xbox.com will receive small updates that I wanted to make you aware of.

    A to może oznaczać ze aktualizacji będzie w tym tygodniu więcej i więcej gier otrzyma AP25

    Edit: :p
     
  14. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    adwert szybki jesteś, myślałem że zdążyłem zedytowac ten post ;) .
     
  15. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ty mi wcale szybkością nie ustępujesz :)
     
  16. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    to jak w koncu? jezeli przerobie LT+, to bede mogl w coda black ops grac bez problemu?
     
  17. wojtas!

    wojtas! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    spróbujcie odpiąć dysk i wtedy odpalić BO
     
  18. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Panowie, mam pytanie, zrobiłem aktualizacje, mam LT+ i Black Opsa, Modern warffare 2 mi działają, co prawda akurat te gry mam oryginalne, czy to ma coś do rzeczy, oryginalne gry nie sprawdzają tego ap? I dodam jeszcze że flagi również nie mam, sprawdzałem programem, wiarygodny jest na 100% ponieważ potwierdziliśmy to na smutnym przykłądzie konsoli znajomego.
    Edit: Według mnie z dwojga złego lepiej w te strona, lepiej żeby dodawali do gier ap, wtedy najwyżej się sciagnie najwyżej jeszcze raz przygotuje obraz i po kłopocie, dobrze że na razie nie ma banów, odpukać.
     
  19. ekwador15

    ekwador15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No jak oryginalne gry nie sprawdzają Ap25, jak sprawdzają ;] Tylko, że jak masz oryginalną grę no to wiadomo, że taka płyta przechodzi test Ap25 poprawnie.

    Ci co mieli dziś LT+ to mają na tyle dobrze, że ich chroni te oprogramowanie od flagi. A ci co mają starsze fw, mogli zostać dziś oflagowani po próbie odpalnia black opsa.

    Ciekawe co c4eva powie o tym i ciekawe kiedy wyjdzie SSv3 do tych 3 gier, które zostały dziś wzbogacone o AP25 (Cod black ops i mw2, Halo reach)
     
  20. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    czyli jezeli wgram np. jutro LT+, to black opsa i tak nie odpale?
     
  21. ekwador15

    ekwador15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W tej chwili kopię gry Call of Duty Black Ops nikt nie uruchomi, czy to ma LT+, czy LT czy starsze fw. Mowa o tych co grają przez Xbox Live i wykonali dzisiejszą aktualizację. Ci ze starszym oprogramowaniem muszą wgrać LT+, to wiadomo. A ci co mają już LT+ to muszą poczekać aż wyjdzie SSv3 i nagrać z tym ponownie płytę. Wtedy zadziała.
     
Wczytywanie...

Poleć forum