1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dash a dlugie wczytywanie sie go ? POMOCY

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez XertisPL, Październik 28, 2012.

  1. XertisPL

    XertisPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam po ostatnie aktualizacji z IE mam bardzo duzy problem wbijam na konsole i juz od tego momentu jakos dlugo laduje sie na konto xbl okolo 1-2min -.-? i jak juz jest to potem dash z 10min ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    ale gdy odrazu po zalogowaniu na konto nacisne przyciski na padzie ten duzy na srodku to normalnie mi sie wlacza to menu ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting i moge tam odpalic gierke ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting odrazu itp
    ale gdy wroce jak by znow do dasha to sie dalej laduje to ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting



    Konsola nie przerobiona
    Nigdy czegos takiego nie mialem !
    dopiero po tej nowej aktualizacji sie tak stalo ;/
    Prosze o pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    Wyczysc cache twardego dysku. Jak nie pomoze zaloz konto offline i sprobuj bez podlaczonego kabla sieciowego. Jakie lacze i duzo trzymasz gier na dysku ?
     
  4. XertisPL

    XertisPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    4mb net
    dobrze chodzi brak lagow w grach itp

    a dysk 120gb i z 15-20gb wolnego
     
  5. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mam ten sam problem, ale jak odpalę jakąś grę a potem wyłączę jest ok.
     
  6. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw

    Info Przenoszę do działu oprogramowanie

     
Wczytywanie...

Poleć forum