1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dash a gry XDG3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez weplausss, Grudzień 13, 2011.

  1. weplausss

    weplausss Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemka zaktualizowalem dzisiaj dasha przez pendrive. I tutaj pojawia sie moj problem bo zadna gra xdg3 dziala.Konsola normalnie odpala gry xdg3 po czym naped bardzo dziwnie chodzi tak jak by sie zaciol gra normalnie dziala przez jakies 2-3min a potem wyskakuje komunikat ze problem z autoryzacja dysku czy jakos tak i resetuje konsole:(. Dodam ze nie logowalem sie na xbox live wiec raczej nie moglo mi podmienic tablic wszystkie starsze gry dzialaja .Mial ktos podobny problem jak go rozwiazac ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Filip16789_PL

    Filip16789_PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wołomin
    Musisz czekać na LT+ 3.0 i go wgrać i przepuścić każdą grę z XGD3 i AP25 przez ABGX 1.0.6 który niedługo wyjdzie.
     
  4. weplausss

    weplausss Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tzn od nowa bedzie trzeba wypalac wszystkie gry ??
    te co mam teraz moge do smieci wywalic
     
  5. Filip16789_PL

    Filip16789_PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wołomin
    Tylko te które mają AP25 i XGD3 pozostałe które tego nie mają bedą chodzic
    A i coś jescze na forum pisali że będzie trzeba kupic Liteona iHas do nagrywania XGD3 bo podobno ma na zwykłej nie chodzic ale lepiej to sprawdzic.
    A tablice podmienia najnowszy dash.
     
  6. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Do tej pory tylko Forza wywalała na autoryzacje i do niej potrzeba było iHash'a a oprócz niej wszystkie XGD3 śmigają:) w 100%
     
  7. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Forza tez działa tylko przed każdym uruchomieniem trzeba wyczyścić pamięc podręczna. U mnie ten sposób zadziałał
     
  8. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    U mnie wszystkie gry z XDG3 działają na nowym dashu bez żadnych dodatkowych TU z pena, gram offline, a gry wypalane na Verbatimach za pomocą iHAS'a
     
Wczytywanie...

Poleć forum