1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dash a LT 2.0

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez freak10, Luty 19, 2012.

  1. freak10

    freak10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. Wgrałem najnowszego dasha a mój xbox ma wgranego lt2. Straciłem możliwość grania w gry z xdg3. Ma pytanie czy da się cofnąć tego dasha?? co mam zrobic żeby znów grac w xgd3? proszę o odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Nie da się cofnąć dasha , przerób na LT 3.0 i po problemie
     
  4. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    No właśnie też mam problem. Wczoraj z pendriva zaaktualizowałem dasha 14699, a mam wgrane LT 3.0 i nie wiem jakim cudem, bo konsola nie była podpinana pod neta złapała cichą aktualizację i nie mogę instalować gier na dysk, chociaż podobno LT 3.0 cichą aktualizację likwiduje...
    Gry XGD3 mam przelecone ABGX, nie wypalone iHasem i nie na Verbatimach tylko Omegach, ale w 100% wypalone i przeszły weryfikacje.
    Sposobu z Title Update chciałbym spróbować, ale nie ma takich TU pod moje wersje gier...
     
  5. konrad[17]

    konrad[17] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pewien problem
    Przerobiłem jakoś na początku listopada xboxa na LT 2.0 dash 13599
    Na początku Fifa 12 śmigała bez problemu.
    Problem pojawił się dopiero gdy chciałem zagrać w MW3, cały czas podczas tej samej misji wyskakiwał komunikat, że płyta jest porysowana.
    Dwa dni później przy próbie włączania fify 12 pojawił się ten sam komunikat. Inne gry typu Fifa 11 czy inne starsze działają.
    W czym może tkwić problem?
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    po aktualizacji do najnowszego 14719 da sie grac w gry xgd3 wszystkie chodza tylko ze z plyty :)
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Da się jeśli masz LT3.0
     
  8. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    hahaha i to pisze osoba ktora ma Xbox Maniak:)))
    Da sie na LT2.0 jesli nie podpinales konsoli do neta
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    i mozna grac w gry xgd3 nawet z hdd jak juz ktos napisal puscic muzyke z pendrive i zapodac gre oczywiscie wczesniej zainstalowac np maxa payne 3 i gra smiga z twardego :) testowałem i prawda
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przejrzyj, na prawdę cyrki się dzieją.

    Spokojnie, nie każdy codziennie odwiedza forum.
     
  11. Wako1986

    Wako1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Krosno
    witam, mam LT 2.01 samsung, zaktualizowałem do nowego dasha, i teraz na grach xgd3 zawiesza mi konsole co jakiś czas.... całkiem staje wszystko i musze wyłaczyć konsole i włączyć, na xgd2 nie ma takiego problemu.... i napęd zaczał mi strasznie ciężko czytać właśnie xgd3.... czasem nawet nie odczyta wogóle... wcześniej czytał bez problemu... czy to wina dasha??
    dodam że nagrywam zwykłą nagrywarką, ale bez błędnie....
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak.
    iHAS + LT MAX + FW pod odpowiednie płyty
     
  13. Wako1986

    Wako1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Krosno
    ok, kupuje niedługo Ihasa i zobaczymy czy pomoże ;), dodam że max payne 3 mi działa spoko, tylko że zawiesz właśnie konsole, a gra idzie z dysku....
     
Wczytywanie...

Poleć forum