1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NOWY DASH!! (Ban) same odpowiedzi!!

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez dawidek295, Październik 31, 2010.

  1. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    Siemka tworzę ten temat po to by ten kto ma przerobioną konsolę napisał czy dostal bana i jakiego bana czy tylko na live czy coś gorszego.
    Jak wiemy update już JUTRO nie 4 Listopada.
    Więc proszę o same odpowiedzi
    Jaki xtreme?
    ban na co?
    Modów proszę o warmy dla tych co będą zadawać głupie pytania.
    P.S Nie liczą się odpowiedzi tych którzy dostali blokadę po wgraniu pseudo BETY DASHA.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Niektórzy chyba nie potrafią zrozumieć jednej rzeczy. Bana dostaniesz tylko po podłączeniu się do Live, bo wtedy akceptujesz regulamin usług Xbox Live, nie podłączając się do live nie akceptujesz tego regulaminu. Nowy dash oflaguje ci konsole wykrywając przeróbkę, w tej sytuacji mając przerobioną konsole z nowym dashem obojętnie kiedy podłączysz się do live będzie ban, nie podłączając się do neta nic się nie stanie
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ok zaczynamy dzis update;)) poczynając od mojego posta same odpowiedzi zgodnie z instrukcją z góry;))!!
     
  5. Marcus64

    Marcus64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niby nie czyta płyt jak ktoś ma przeróbkę ale to na Becie no i na Live nie można się podłączyć, niech ktoś zaktualizuje na pirackiej konsoli i potwierdzi czy wszystko działa jak należy. Bo kolega ma Bete i mu płyt nie czyta a tylko poratować go może Finalna wersja
     
  6. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Ja mam bete i działają mi kopie. (Liteon V3 LT1.1)
     
  7. newarkpl

    newarkpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrałem dzisiaj i działa wszystko.
    SAMSUNG 1.61 (chyba) , konsola '06
    Gold działa , właśnie gram w MoH
     
  8. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w tym temacie piszcie tylko w sytułacji jak macie przerobione konsole, zainstalowaliscie nowego dasha i gracie na xbox live bo to temat o banowaniu
     
  9. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    LiteOn V3 LT1.1
    Połączony z XBL: tak
    BAN: nie
    Oflagowany: nie
     
  10. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Samsung LT 1.0
    Połączony z XBL: tak
    BAN: póki co nie
    Oflagowany: nie mam ani Fable 3 ani CoD BO aby sprawdzić
     
  11. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Napęd samsung, jak przeróbka nie wiem - wiem że muszę używać 3rd wave patch
    Połączony z XBL: tak
    BAN: nie
    Oflagowany: nie
    Nie grałem jeszcze na tej konsoli w Fable III ani COD, ale Fifa 11 przez neta śmiga, to samo Medal of Honor
     
  12. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Mam LT właśnie zaczołem aktualizacje z poziomu konsoli. Zaraz napisze BAN czy nie BAN.

    Pzdr
     
  13. Miczko15

    Miczko15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zainstalowałem, włączyłem Fable III i konsola oflagowana. Działają tylko gry starsze(fifa 11, ufc 2010). Po jakiego hvja ja to instalowałem..
    Zapomniałem dopisać, mam iXtreme 1.51
     
  14. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Którą wersje dasha zainstalowałeś ?
     
  15. Miczko15

    Miczko15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wiem, włączyłem xboxa, podłączyłem do neta i się samo aktualizowało.
     
  16. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a skąd wiesz ze masz oflagowaną jak sprawdziles?
     
  17. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Aha czyli na pewno masz tą oficjalną wersje dasha
     
  18. Miczko15

    Miczko15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tym programem XVal. Failed AP25 Challenge.
     
  19. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Wartość "x value" powinieneś sprawdzić przed aktualizacją/instalacją, jeśli tego nie zrobiłeś (czuje, że nie) to ciężko coś pożytecznego wyciągnąć z Twojego "przykrego doświadczenia"
     
  20. Miczko15

    Miczko15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli co? Mam jakąś szansę że konsola nie będzie zbanowana i że nie działa tylko Fable?
     
  21. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Jeśli masz odłączoną konsolę od xbl i wgrasz oryginalne FW to podobno ściągniesz flagę
     
Wczytywanie...

Poleć forum