1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dash, co potem z kluczem?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez djmancio, Październik 24, 2011.

  1. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pytanie jak w temacie, o ile dobrze zrozumiałem to, że nowy dash kasuje przeróbkę. Wgrywany był kiedyś LT1.0, przeróbka ta uniemożliwiała ponowne wyciągnięcie klucza. Co w momencie, kiedy wrzucimy nowego dasha, czy po tym zabiegu jesteśmy w stanie wyciągnąć klucz z napędu, pomimo, że wcześniej siedział tam LT1.0? Pytanie do osób, które to sprawdziły.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za linka, ale to nie jest odpowiedź na pytanie. Fajnie wiedzieć, że wydając 70 zł można "czesać" klucze w łatwiejszy sposób. Jednak mi chodzi o akcję jednorazową, dla kogoś, kto nie ma klucza i włożył płytkę z nowym dashem, a wcześniej miał LT1.0 Nie mam zbytnio czasu na zabawę ze swoją konsolom, żeby to sprawdzić. Może ktoś będzie wiedział?
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To jakiej chcesz odpowiedzi?
    Klucza wyciągniesz teraz jedynie metodą PMT hack. Nie ma znaczenia jaką miałeś przeróbke i jakiego masz dasha
     
  6. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem :) Czyli teraz wiem, że koleś musi zdobyć swój klucz w miejscu gdzie przerabiał, albo zakupić Probe. Z drugiej strony szkoda, że po wgraniu dasha, z napędu nie da się pociągnąć kluczyka, ale wiadomo, nie ma lekko.
     
Wczytywanie...

Poleć forum