1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dash. COD BO SS boty i LT+.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MrDynamite12, Maj 13, 2011.

  1. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć.
    Przed chwilą zrobiłem sobie LT+ i właśnie nagrywam COD BO z wgranym patchem AP 25. Mam zamiar zrobić aktualizacje z XBL dasha, lecz nie mam pewności.
    Czy ten dash który jest na XBL faktycznie blokuje wszystkie gry bez AP 2.5? Czy będzie się dało grać z Botami bez LIVE?

    Dzięki za wszelaką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jaki dash masz obecnie?
     
  4. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Seka już sprawdzam.

    Edit:
    Nie wiem dokładnie ale w System Info pisze tak:
    D:2.0.12625 K:to samo co w D (BK:2.0.1888.0)

    Nie wiem które to dash. Proszę o odpowiedź z tą blokadą.
     
  5. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mając dasha 12625 pyta cię o aktualizację na xbl?mnie nie pyta a mam tebn sam dash...
     
  6. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    :p Zobaczę jeszcze raz. Może ty sie nie podłączasz czy coś.
    Wejdź w sieć i sprawdź połączenie z Xbox LIVE. Mi wtedy wyskoczyło.

    To mogę spokojnie robić Update czy nie?

    A ten Update może być związany z tym że zepsułem dysk że wyskoczyło mi E 69 i dzięki Spiderowi go naprawiłem ale jest zformatowny?
     
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jesli masz dasha 12625 to nie aktualizu bo z tego co piszą na forum to ta aktualizacja kasuje przeróbkę.
     
  8. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    WOOW. OK.
    Tzn. Zrobienie przeróbki to dla mnie nie problem. Najgorzej jeżeli kasuje i nie można wrzucić spowrotem. Jak można zrobić UP i dopiero przrobić i będzie działać to super. Jak nie to nie fajnie.

    A ty masz Boty w COD BO na split screenie bez LIVE?
     
  9. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wiesz co jesli chodzi o Bo to nie gram w to ale jesli chodzi o przeróbkę to jak masz klucz to podobno można spowrotem egrać lt+.
     
  10. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pewnie że mam klucz. Zaczekam aż ktoś bardziej obeznany się odezwie. Dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum