1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dash - gry się nie uruchamiają

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez B-pop, Kwiecień 9, 2013.

  1. B-pop

    B-pop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam LT 2.0
    przed nagrywaniem zawsze topologie zmieniałem na 2.0, nagrywałem zwykłą nagrywarką, na maxellach lub verbatimach, instalowałem je na dysku i dzięki trick'owi z mp3 wszystko śmigało pięknie.
    dziś nagrałem army of two devils cartel... po włączeniu płyty zobaczyłem aktualizację, po aktualizacji gra nie chciała się włączyć z resztą inne gry też (jedynie dema, które sciągnąłem).
    użyłem kombinacji lb rb x lb rb x, dashboard został wtedy podpisany jako D:2.0.16202.0 i gry wcześniej działające działają, natomiast army of two chce zrobić aktualizację inaczej nie włączy gry, mimo, że gra się zainstalowała na dysk.
    Czytając rady innych użytkowników zrobiłem aktualizację z pendrive'a. niestety problem z niedziałającymi grami wrócił, a kombinacja klawiszy, która podobno miała "cofać" aktualizację już nie pomagała i numer pozostaje wciąż D:2.0.16203.0

    Co dziwne...kiedy używam kombinacji klawiszy, konsola sie resetuje i przed wejściem do internetu, xbox live chce wgrać aktualizację, natomiast płyta army of two nie pyta o nią tylko po prostu nie działa (płyta nie jest obsługiwana)

    Co powinienem zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Aktualizacji systemowej nie cofniesz, wgraj LT3 i powinno być OK.
     
  4. B-pop

    B-pop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    obawiam się tego, że po wgraniu lt 3.0 nie będę mógł już nagrywać gier swoją zwykłą nagrywarką z laptopa, nie będę mógł ich instalować, no i chyba cała masa gier nagrana pod lt 2.0 przestanie działać.
     
  5. remospl

    remospl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    160
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Witonia
    No niestety, ale wgranie lt 3.0 to jedyna opcja jeżeli chcesz grać na piratach, zwykłą nagrywarką nie nagrasz chyba tylko tych nowszych gier co zajmują 8.19 gb.
     
  6. B-pop

    B-pop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "TYLKO"? chyba, "aż".
    z resztą jak to działa, że moja nagrywarka z laptopa Matshita dawała radę nagrywać nowe gry takie jak black ops2, hitman, assassin creed 3, crysis3 po zmianie topologii na 2.0 a potem jak bede mial w konsoli 3.0 to juz nagrywarka nie da rady?
     
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Skoro nagrywałes wczesniej na lapku i było ok to po wgraniu LT3 nie bedzie problemu,ale musisz wiedziec ze te gry które wczesniej nagrywałes pod LT2 przestaną działac z wyjątkiem gier XGD2.
    Ah to już wiesz:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum