1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dash i brak XBOX LIVE!? hmm... why ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bastionbastion, Kwiecień 9, 2010.

  1. bastionbastion

    bastionbastion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zainstalowałem nowego dash i nie moge połączyć sie z xbox live. ale konsola nie jest zbanowana ?? Maił ktoś taki problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lisek84

    lisek84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce - Warszawa
    może napisz jaki dostajesz komunikat o błędzie, kiedy on występuje.

    Aktualizacja nie powinna Ci niczego popsuc.
     
  4. bastionbastion

    bastionbastion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co chce sie połączyć z xlive to zawsze wyskakuje zebym stworzył konto jak stworze musze podac mail podaje mail i haslo i jest napisane ze w dzisiejszym dniu połaczenie z usługa xbox live jest nie możliwe sprubuj pozniej lub skontakyuj sie i strona xbox.com/cos tam ??:shisha
     
  5. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    załóż na xbox.com konto i sie zaloguj
     
  6. zabilimizolwia

    zabilimizolwia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a może po aktualizacji nie zalogowało Ci do Twojego profilu na xboxie, ja tak miałem i dałem, żeby logował się automatycznie. Może o to chodzi?
     
  7. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    zmien region w konsoli na UK albo US
     
  8. bastionbastion

    bastionbastion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja mam juz konto na xbox.com i wpisuje i nie da rady?? wczoraj tak było dzisja tez tak jest ?? neta mam z kablówki ale wczesniej nie było z tym problemu?
     
  9. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  10. bastionbastion

    bastionbastion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra zmienie zobaczymy czy to pomrze dzieki z pomoc pozdrawiam!
     
Wczytywanie...

Poleć forum