1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy dash i fable III

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pintolpl, Listopad 9, 2010.

  1. pintolpl

    pintolpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Nagrałem dzisiaj na płytę grę Fable III i po włożeniu pokazuje się komunikat że nie można odczytać płyty. Przeróbka lt 1.1. Mam dashboarda 12611 i teraz moje pytanie czy jest możliwość uruchomienia tej gry oraz nowych co będą wychodziły czy będę musiał przerabiać do 1.1+?? Proszę o info;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    na LT1.1 też Ci tej gry nie odczyta. Jedynie wczesne bety nie miały blokady tej gry. Finalna wersja dashboardu blokuje Ci grę przy uruchomieniu Fable'a. Więc już nie pograsz, dopóki nie wyjdzie LT+.
     
  4. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    tego nikt nie wie bo tego w ogóle nie ma. Na forum było to wałkowane w 5 tematach. Poczytaj forum dokładniej to się wszystkiego dowiesz.
     
  5. pintolpl

    pintolpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha dzięki czyli trzeba czekać na lt 1.1+;)
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    na 99% masz już flage bo fable ma nowe zabezpieczenia i teraz musisz czekać na lt+ ale i tak bedzie ban
    przecież na forum jest chyba z 10 tematow że f3 nie odpalamy na dashu wyższym niz 9199
     
  7. kuchcikk

    kuchcikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Witam, powiem szczerze, że nie ślędze ostatnio zbytnio forum. Pobrałem Fable 3, wypaliłem (bez przerabiania wave) i normalnie gram. Dasha mam jakiegoś poprzedniego. Xboxa nie podłaczałem do neta od ponad roku, kiedy to była ta fala a co jaki czaś tylko aktualizowałem sobie stan gs u kumpla podpinając swój dysk.Czy dzięki temu,że już włączyłem grę mam już oflagowaną konsolę i czy będę mógł tak jak dotychczas aktualizować sobie konto u kumpla czy jemu już też coś grozi?? ps. Mój dash to 2.0.9199.0
     
  8. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    na 9199 Fable 3 nie flaguje konsoli! eh. Trochę poszukać i całe info się znajdzie na forum.
     
Wczytywanie...

Poleć forum