1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dash .. I kilka innych

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szymek931994, Listopad 2, 2010.

  1. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Dzsiaj zaktualizował mi się dash w moim xboxie :) Teraz pokazuje mi się komunikat. Usługa chwilowo niedostępna... Co jest nie tak ?

    2. Ciągle czytam że jak z tyłu leci zimne powietrze to coś jest nie tak i pewnie wyskoczy ROD. A za każdym razem jak sprawdzam u siebie to ciągle zimnie powietrze leci ... Mam się martwić ?

    3. Czy jest szansa ze te wszystkie bajery po podłączeni do XBOX LIVE będą po polsku ? Bo mówicie coś że wkońcu będzie w polsce w listopadzie ta usługa :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    1 odzyskaj profil
    2 nie
    3 kto to wie
     
  4. wojak436

    wojak436 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Racibórz
    2 zależy od modelu i czy tak miałeś od początku
    3 nie będą sie pojawiać stopniowo
     
  5. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Profil jest przecież ok po co to robić.
    2. nie wiem czy od poczatku ;P Kupiłem ją nie dawno z allegro...
    Model premium 60 gb data produkcji luty 09
    3. Ok to czekamy :D
     
  6. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam jeszcze raz :) Mam 2 pytanka :)

    1.Lepiej zflashować konsole iXtreme 1.61 czy 1.1 LT ? I tak nie będę grał w necie ale co wy sądzicie ?
    2. Co to jest NXE ?
     
  7. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    1. poczekaj LT+ i wtedy przerabiaj bo skoro masz nowego dasha to nie beda ci dziala niektore gry (na razie tylko fable 3 ale pewnie bedzie wiecej)
    2. google nie gryzie, ale napisze ci juz... nxe czyli new xbox experience to nazwa dla "nowego" dasha teraz juz poprzedniego. jak nie wiesz o jakiego w koncu chodzi wpisz na youtubie...
     
  8. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Więc lepszy jest LT ? Bo i tak nie będę grał przez neta.

    2. Mogę tak poprostu zdjąć przedni panel i nic się nie stanie? Nie ma tam plomb ?
     
  9. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    2.Tak morzesz zdjąć przedni panel .Pod nim znajduję się plomba i napęd itp.
    No tak lepszy jest LT od 1.61 itp.

    Pozdrawiam.;)
     
  10. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale i tak czekaj na LT+ bo na LT 1.1 nie pograsz w nowe tytuły (na razie jest tlko FABLE III ale będzie ich dużo więcej bo teraz chyba każda gra będzie z nowymi zabezpieczeniami AP 25)
     
  11. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Piszecie tutaj że na LT bedzie problem. Ale nie wiem czy ten problem dotyczy że w ogóle nie będę mógł grać w grę czy tylko przez neta ?

    I czy na 1.61 są takie same problemy z zabezpieczeniami czy tam chodzą wszystkie gry ?
     
  12. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Jak nie grasz przez neta i nie bedziesz gral to po co ci 1.61 czy LT+?? ja mam 1.4 czyli najstarsza wersje :D i wszystkie gry przerabiam programem 3rd wave patcher dziala kazda gra bez wyjatku :D konsola podlaczona ciagle do neta bo gram przez xlink kai mialem juz trzy aktualizacje dasha i ciagle nie dostalem bana wiec jest bezpiecznie
     
  13. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pytam bo nie mam jeszcze wgranego CFW. Więc jak będę wgrywał to nie starszy tylko najnowszy :)

    A i tak nie wiem co to jest to: xlink kai
     
Wczytywanie...

Poleć forum