1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dash i lt.3.0

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez sweeterek, Grudzień 28, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Panowie,wiem że temat jest wałkowany 24/h ale ja tu rzadko co wbijam,a jak już wbiję to zawszę coś nowego.
    Widze że jest nowy dash,opłaca się go wgrywać ? Online nie gram,przeróbkę obecnie mam lt.2.0.
    I jak to jest zt ym nagrywaniem gier na tym nowym dashu + lt.3.0 bo byłbym skłonny wgrać tylko nie wiem czy się opłaca.
    Proszę o konkretną wypowiedź,a nie pojeźdzanie mnie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xb0x

    xb0x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po raz tysięczny napiszę to co inni.

    Jeżeli grasz offline to teraz nie ma co się spinać. Ale nadejdzie dzień (luty 2012 r. - Asura's Wrath, Syndicate, The Darkness II) że wyjdzie gra z najnowszym dashem na płycie i z przymusem aktualizowania. Wówczas bez LT 3.0 i iHAS się nie obejdziesz - proste.
     
  4. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    jesli gra offline to bez iHas się obejdzie
     
  5. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    przestan ludziom oczy mtdlic tym ihasem bo co temat o lt 3.0 to piszesz ze jest niezbedna nowa nagrywarka co jest kompletna bzdura
     
  6. pawels237

    pawels237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!!! Mam lt 2.0 Dashboard 13604 po cichej aktualizacji. Czy będe musiał od nowa pobierać forze 4 czy tylko zrobić kopiowanie imgburnem. Nagrywarka samsunga wypaliła w 100%.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Obraz płyty z grą XGD3 można robić tylko z iHAS+Verbatim. Musisz ściągać grę od nowa.
     
  8. xb0x

    xb0x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Każdy robi jak chce, ale na LT+ 2.0 + dash 13599 rzeczywiście iHAS nie jest potrzebny. Zobaczymy co powiesz, jak ci jakiś nowy tytuł wpakuje najnowszego dasha.

    Poza tym to nie ja sobie wymyśliłem, tylko c4eva i Team Xecuter, no ale jak wiadomo tutaj jest pełno mądrzejszych od nich.
     
  9. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    xb0x, c4eva pisze wyraźnie że IHAS jest zalecany a nie wymagany i LT 3.0 daje pełne wsparcie dla turncate. Oczywiście nagrywarka IHAS daje większy komfort bo wiesz że nic nie powinno się sypać podczas nagrywania oraz gry. Na razie wywalanie z gry na nowym dashu i płytkach turncate nie jest takie pewne bo czytając posty dana gra wywala nieraz osobą mającym IHAS a nie wywala tym niemającym. Mi wczoraj wywaliło autoryzacje Fable 2 nagranej z 4 miechy temu i co, nie mogę powiedzieć że to wina złej nagrywarki bo to stara gra bez nowych zabezpieczeń.
     
  10. xb0x

    xb0x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miałem gry nagrane turncate, które działały mi na starym dashu. Po upgrejdzie dasha wywalały po około 5 minutach. Po wypaleniu na iHAS przestały wywalać.

    c4 pisze, że LT3.0 dla BenQ i Lite-On "zachowuje" wsparcie dla turncate, ale "wysoce zalecane" jest używanie iHAS. Poza tym, LT3.0 dla Hitachi nie będzie już wspierało turncate w ogóle. Team Xecuter z kolei ostrzega przed używaniem turncate.

    Tak jak już pisałem, niech każdy robi jak chce. Ja po moich testach wiem, że bez iHas niektóre gry po prostu nie działają (na najnowszym dashu).
     
  11. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Ogarnij się kolego. Masz prawo wypowiedzi i własnych poglądów ale to już przesada. Jeśli chodzi o autoryzacje płyty to taka sama akcja tyczy się płytek wypalonych na IHAS i bez. Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to tez wypalone na Lite on są bezpieczniejsze ale powiedz kiedy ostatnio banowali za pirata czy ktos woli flash. Niektórzy mają flagę już bardzo długo i ciągle grają live i nic, a Ci co mają oryginały za lewe punkty z allegro bana na profil wyłapywali. Każdy musi przekalkulowaco się opłaca bardziej. Ale jedno jest pewne: IHAS nie jest wymagany przy LT 3.0 lecz zalecany
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    płącą ci za wychwalanie ciągle tego xkeya i nie każdy ma 400zl wywalić na już na to.i nowy dash i lt 3.0 to kwestia patchowania tylko gier xgd3 obecną topologia z 25.12 i działąć powino i truncate i i ihas.
     
  13. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    ja juz nie mam siły na tego "ihasa" całego :/
    dopiero co wyszło nowe lt i a niedługo z pewnościa bedzie nowy abgx i zobaczymy wedy jak to bedzie wszystko wygladało a to że ludziom wywala po jakims czasie to te może byc przyczyna źle badz zlych wgranych patchy
    a nie ma sensu przynajmniej w moim przypadku wgrywac jeszcze lt 3.0 skoro nie mam cichych aktualek a nowe gry które beda mnie interesowały wychodza pod koniec lutego
     
  14. xb0x

    xb0x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wysoce zalecany, a na Hitachi będzie niezbędny.

    I dlaczego przesada? Jeżeli mam prawo do wyrażania poglądów, to gdzie widzisz przesadę?
     
  15. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    bo to co robisz to nie jest wyrażanie poglądów tylko narzucanie własnej opinii ale i tak każdy zinterpretuje to jak bedzie chciał
    ja nie widze przymusu posiadania ihasa przynajmniej jak narazie
     
  16. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    ihas daje bezpieczne w miare kopie na live bo jest 100% nagrane a tak poza tym nic ,plus mniej problemów z forza4
     
  17. xMakosPLx

    xMakosPLx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Koszt nagrywarki z cenami oryginałów jest żal porównywać.Każdy niech wypala jak mu się podoba.A Ci co mówią ,, mi wszystkie gry chodzą a ihas to wyciąganie kasy'' niech pomyślą po co ktoś zadawał by sobie trud aby robić niepotrzebny bubel i gdyby nie ten ktoś to by pewnie teraz w nic nie grali bo poprostu nie było by ich stać,i nie mówić że nie bo jak żal **** ściska aby nagrywarkę kupić to co tu mówić o oryginałach.Sorry
    Wysłano z GT-I5700
     
  18. xb0x

    xb0x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przecież pisałem, że niech każdy robi jak chce. Gdzie ty do cholery widzisz narzucanie opinii? Po prostu piszę o swoich doświadczeniach popierając je argumentami z postów Team Xecuter.

    Niektórzy naprawdę mają dziwne podejście do dyskusji. Masz inne zadnie wyraź je, ale nie uciszaj rozmówcy, który ma inne zdanie... bo to żenujące zachowanie jest.
     
  19. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Trochę jestem w tyle...
    IHAS to nagrywarka liteona to wiem,ale co to jest ten TURNCATE ?
     
  20. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    zwykłe nagrywarki
     
  21. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    nie wiem w którym miejscu ty widzisz to uciszanie rozmówcy no ale niech ci bedzie jak to sie mówi nie bede sie kopał z koniem
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum