1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dash i przeróbka

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez slimak_110, Sierpień 29, 2011.

  1. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    Witam. Dzisiaj wgrałem nowego dasha 13599. Po aktualizacji nie wykrywa mi kopii zapasowych. Słyszałem coś o usunięciu przeróbki czy coś w tym stylu. To znaczy że już nie będę mógł korzystać z kopii zapasowych? Czy da radę jakoś odwrócić ten proces albo "naprawić"?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    A da radę samemu jakoś wgrać? Domowymi sposobami. Wiem, że trzeba rozkręcać konsolkę. Ale pamiętam w starym xboxie wlutowałem chipa sam żeby przerobić także może bym sobie poradził i z tym. Chyba że to nie ma sensu (a wtedy ciężko bo nie mam nikogo kto by mi to mógł zrobić), zbyt ryzykowne czy coś.
     
  5. Adamo169

    Adamo169 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódzkie
    Jeżeli zadajesz takie pytania poszukaj kogoś kto ma pojecie i tanio blisko ciebie ci to zrobi będzie o wiele bezpieczniej jak ktoś się tym zajmie nie ty
     
  6. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    No wiem, jestem w stanie nawet zapłacić za to. Z tego co widziałem to koszt jakiś 50 zł. To nie majątek. Ale nie mam takich znajomości. Co gorsza jestem z Lubuskiego. A nawet na allegro nie mogę znaleźć serwisu blisko, który się tym zajmuje, w moim województwie.
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    Dzięki. Jutro się z tym jakoś pobawię, zobaczę czy jestem w stanie to zrobić. Dam znać jak się historia rozwinęła
     
  9. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    A jeszcze jedno pytanko. Jest jakiś szybki sposób na wyciągnięcie klucza napędu? Niby w tym tutki jest ale nie mogę się połapać. Mam lite- on'a
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    PMT hack musisz sobie zmontowac. Jest tutek na forum
     
  11. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    A można jakiś link. Bo nie mogę nic znaleźć. Tylko że można odczytać programem tarablinda. Ale nie jestem pewny czy to to co mi wyskoczyło. Poda ktoś krok po kroku jak to zrobić za pomocą tego programu ?
     
  12. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  13. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    Robię wszystko tak jak w tutku mimo to wyskakuje mi w konsoli "PhatKey extraction failed!"
    Co robię nie tak?
     
  14. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  15. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    Skołuję probe. Chyba samemu się nie pyli tego montować, co ?
     
  16. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Samemu możesz zrobić sobie takie coś
    Gdzieś na forum są zdjęcia jak wszystko podłączyć, może ktoś ma linka to ci podeśle.
    Jeśli nie, to 'pmt hack home made' wygoogluj
     
  17. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    ... Dobra kupie ;P nie chce mi się z tym pi****ć. 40 zł to nie góra złota. A wole mieć pewny "sprzęt". Potem już nie będzie problemów z przeróbką. Bo tak ogóle jak patrze to flashowanie klocka to wcale nie taka trudna rzecz... Jak się mam probe :p
     
  18. kojak1989

    kojak1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czesc mam taki problem ze gdy wgralem ponownie ten sam dashboard bo gdy chcialem pograc w gre i wyskoczyla mi informacje ze musze zaktualizowac wcisnąłem tak i nic nie poszlo to sciagnąlem z neta i aktualizacja wtedy poszla a wrzucalem przez USB do Xboxa i mam LT+1.91 to nie odpala mi gier w które już gralem jest tylko napisane "odtwórz DVD" i cos mi sie zdaje ze tak naprawde to mialem jakis wczesniejszy LT i cofnęło mi przeróbke, czy po prostu nagrac jeszcze raz ta sama gre przepuszczajac ponownie przez abgx360 bo za pierwszym razem tak zrobilem ale abgx nie mogl pobrac pliku "ini" ze gra sie znajduje w bazie danych ale i tak nagralem i od tego sie zaczelo
     
  19. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    Z tego co wiem, to jak się ma LT+1.91 to nowy dash nie cofa przeróbki. Skoro takowy miałeś to wszystko powinno Ci śmigać. Ale jeżeli jest tak jak mówisz to albo ktoś Cię zrobił w kuku i nie miałeś 1.91 albo... przegraj płytę.
     
  20. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Skoro Ci żadna gra nie działa to znaczy że miałeś wcześniejszy fw i Ci usuneło przeróbke
    Oddaj komuś żeby ci przerobił na lt+ 1.91
     
  21. kojak1989

    kojak1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki wielkie wyslalem ja skad bralem ale gosciu mowil ze tam jest lt+1.91 i ze jak wszedl na live to tez mu usunelo pewnie klamal a mnie w miescie sie tym nikt nie zajmuje i musialbym znowu jechac do szczecina ale to jak mi ja odesla i bedzie znow to samo
     
Wczytywanie...

Poleć forum