1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dash jednak wadliwy

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez dawidek295, Listopad 2, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    Microsoft udostępnił wczoraj nową wersję dashboarda dla Xboksa 360. Instalacja oprogramowania przebiegła na redakcyjnych konsolach bez przeszkód, okazuje się jednak, że aktualizacja powoduje różne losowe problemy u innych użytkowników.

    Problemy były różne: wirtualna waluta, Microsoft Points, znikała z konta, niektórych gier nie można było pobrać, innych uruchomić, konsola miała zacząć chodzić głośniej - zupełnie losowe pandemonium problemów, które szczęśliwie nie dotknęły wszystkich.

    Microsoft zadeklarował, że pracuje nad rozwiązaniem usterek. Jeżeli mieliście jakieś problemy z konsolą po aktualizacji, dajcie znać.

    Żeby tego jeszcze było mało, niezadowoleni z aktualizacji są też twórcy gier z zakładki Indie Games - w nowej wersji zakładka trafiła w głębsze rejony interfejsu, co wiąże się z mniejszą ilością potencjalnych graczy, którzy mogli do niej zajrzeć. Ale to już nie jest kwestia usterek, a polityki.

    [via Examiner, Kotaku]

    Konrad Hildebrand


    źródło polygamia.pl

    Więc to prawda dużo ludzi pisało też że nawet oryginalne fable nie działa.
    To oznacza że M$ nie oflagował konsol tylko to był błąd dasha;))
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kmg.al

    kmg.al Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    W ch*j z M$, mi wyskoczył E71 na konsoli pod koniec aktualizacji. -_-
     
  4. maroko freestyle

    maroko freestyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    1020
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    36
    Miasto:
    Złote Przedmieście
    mi czasem się przycina, co we wcześniejszym daszu nie miało miejsca
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    i widzicie a tu wielka panika że przez fable konsola do wyrzucania lub ponownego przerobienia
    ale mysle że na dniach wyjdzie patch od M$
    i wtedy i ja wgram nowego dasha;))
     
  6. add_pl

    add_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Bravo M$, powoli zaczynam zalowac ze wybralem Xboxa, a nie PS3.
     
  7. Fydeus

    Fydeus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Ja nie zanotowałem żadnego z powyższych bądź innych problemów dash działa poprawnie
     
  8. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Mi też E71 wyskoczył po restarcie klocka, ale odłączyłem pena i wszystko działa normalnie.
     
  9. RAKUPL23

    RAKUPL23 Banned

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    a mi usuneło prawie wszystkie achwmenty ;////////// miałem 26450 i usunełem profil z saveami
     
  10. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja tak samo. Po odłączeniu pena OK.
     
  11. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    dziad zawsze będzie dziadem a M$ jak robił zbugowane oprogramowanie tak dalej robi to samo - nic się u nich nie zmienia - są zupełnie niereformowalni
    ps. a sony nie jest nic lepsze - widać te korporacje tak już mają
     
  12. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    mi sie konsola powiesila juz 3 razy na tym dashu :D
     
  13. krogulec30

    krogulec30 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sanok, Poland
    zrobiłem aktualizację wczoraj wieczorem i wszystko jak narazie gra :)
     
  14. Rasam

    Rasam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    mnie czasem wyskakuje blad przy pobieraniu demka
     
  15. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Ja myślę że co nie którzy NIE POWINNI obwiniać M$u że dashboard który oni wydali zawierał błędy w samej instalacji, jak E71, czy że Fable nie działa, ja myślę że tego dasha i jego instalację zrobili pod online, czyli podłączasz się pod Liva, i samo zaczyna pobierać (samossiejka) i samo instaluje. A jeżeli ściągacie z neta już tam nie wchodzę przez jakie źródła i jakiego pena, to mogą wystąpić jakieś kolidacje i błędy, bo nie pod taką drogę robił instalację tego Dasha M$.
     
  16. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ale te błędy zgłaszali ludzie którzy grali live i jak masz podłączonego xa do neta to chyba nie zainstalujesz dasha penem
    a i nie kazdemu to się stało np niewiem czemu ale mojemu koledze działa piracjie fable na nowym dashu tym od m$ więc niewiem polygamia stwierdziła że to losowe;))
     
  17. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Ja żadnego błędu jeszcze nie miałem, dash sprawuje się naprawdę u mnie znakomicie. Dodam, że mam nieprzerobioną konsolę.
     
  18. CrypearL

    CrypearL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    Mam nieprzerobioną konsolę, dash działa bardzo dobrze, nie zanotowałem żadnych błędów, wszystko w najlepszym porządku.
     
  19. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Napędy samsung oraz hitachi (tylko NON SPOOF) odpalają gry z AP2.5 na nowym dashu
     
  20. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    konsola nie przerobiona, dash pobrany online, zauwazyłem lekie zacinki dash'a oraz to ze sie wolniej (dłużej) loguje do live, reszta wporzo
     
  21. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niestety nie miałem możliwości sprawdzić tego dasha ze przyczyn technicznych jakim jest złapany RROD tydzień temu. Czas zbierać na PS3 :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum