1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dash juz w fableIII wykonuje 25 testów na ixtreme

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez venom85, Październik 31, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    Team Jungle (TeamJungle) on Twitter
    to wiadomosc potwierdzona przez team jungle,nowy dashboard wykonuje 25testow na istnienie ixtreme w Twojej konsoli,chlopaki szykuja juz LT+ z funkcja oszukiwania testu z nowego dashboardu...lepiej nie aktualizowac dasha przed ich przyszlym dzielem...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p3nny

    p3nny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    boże ... admin skasuj ten temat :)
     
  5. p3nny

    p3nny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No co ty--> Serce roście patrząc na TeamJungle :D:D:D
     
  6. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Ahh Teamjungle rlzz!!Wierzymy w was ;D
    Oby szybko sie uwineli.jak myslicie ile im to zajmie?
     
  7. p3nny

    p3nny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sądzę że to będzie szybciej niż nam się wydaje jako że było dużo szumu wokół tego dasha że niby MS da piratom popalić. Nawiązując sądzę że to 'team' pokaże co i jak:D ale to tylko moje gdybanie.
    Tak czy siak widać ów upragniony wyjazd z tunelu.
     
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Hmm jeżeli M$ się postarał to może nawet kilka miesięcy :( A jeżeli zrobione zabezpieczenia od niechcenia to kilka dni? :D
     
  9. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    O którą aktualkę chodzi ? O tą ostateczną, bete, czy tą pierwszą ? :D
     
  10. p3nny

    p3nny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zważywszy że dodane 12 godzin temu pewno chodzi o finalną wersję update'u.
     
  11. DragonFly

    DragonFly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2007
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska-Wrocław
    hehe zal patrzec co roku to samo, a w grudniu kolejna banka konsol offline w tym 1/3 slimow i ja osobiscie gdybym nabyl slima to do stycznia bym poczekal z IX LT i gra online :)
     
  12. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Powinni wypuszczać nowe dashe, co 2 tygodnie bez zapowiedzi - wtedy wytępiliby piractwo.
    Tak jak to zrobiło Sony, niektórzy nawet nie dowiedzieli się, że PS jest złamany, a już była poprawka softu.
     
  13. mav571

    mav571 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    I bardzo dobrze. Oby jak najwięcej zbanowali.
     
  14. damiessi

    damiessi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kabul
    Co tam 2 tygodnie - najlepiej codzień !! Może to wytępiłoby głupotę.
     
  15. mateuszchm

    mateuszchm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Dokładnie. Chcesz grać? Graj uczciwie!
     
  16. Mariusz512

    Mariusz512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2007
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aby grac w fable3 wymagana jest aktualizacja ?
     
  17. czeczur3

    czeczur3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko/Lubuskie
    Czyli jak to w koncu jest? Nowy dash sprawi ze piraci nie podłączeni do neta dostaną bana i nie będą mogli w nic grać? (w sumie odpowiednia kara)
    Czy może to jest jeszcze takie "gdybanie" :D
     
  18. lansio94

    lansio94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzów
    nie
     
  19. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pomysl troche jak mozna dostac bana nie podłączonym do netu??? to tak jakby dziewczyna miala zajsc w ciąze bez seksu
     
  20. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Fable 3 nie wymaga nowego dasha.

    Pomyślcie! Dash wychodzi 1 listopada, a premiera fable jest 2 dni wcześniej. To co mamy czekać do nowego dasha 2 dni, żeby pograć -.-'?


    Kiedyś jak Ci wyskoczy czy chcesz zaktualizować grę, klikasz nie i grasz...
     
  21. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    To ja mam pytanie.;)
    Czy jak gram tylko offine (nie na live) i zaktułalizuje dasha poprzez pendrive , to zablokuje mi wtedy kopie zapasowe?(mam LT 1.1 jak coś , i chodzi tu o dasha od kinecta)
    Pozdrawiam.;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum