1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy dash , kodeki wideo

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez xRemingtonx, Grudzień 18, 2010.

  1. xRemingtonx

    xRemingtonx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wałbrzych
    Można skądś zdobyć kodeki wideo dla nowego dasha bez podłączania do xbl ? Mój dash to 2.0.12416.0 .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie da się zainstalować kodeków offline. Musisz się połączyć z netem, chociaż na chwilę.
     
  4. xRemingtonx

    xRemingtonx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wałbrzych
    Właśnie ja nie chce się podłączać bo jak ściągne najnowszą aktualizację to nie będę mógł odpalić najnowszych gier ( ap 2.5 ) , a mam ix lt 1.1
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to niestety mozesz zapomniec o divx.
     
  6. Lukaszenka

    Lukaszenka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na cholere tak cuja ****** zrobili ?!?!?!? jak ktos nie ma neta tak jak ja!
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zeby takim piratok jak Ty nie ulatwiac zycia. Jestes legalny to mozesz sie polaczyc i sciagnac bez problemu.
     
  8. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    sory ze sie podpinam :p ale czy samo podłaczenie konsoli do neta rozwiąże problem z kodekami? trzeba coś konkretnego robić?
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podłącz konsolę do neta i włącz film divx.
     
  10. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    ok dzięki. a na lt+ raczej nie muszę obawiać się bana? bo jakoś nie chce mi sie znowu zmienac na lt 1.1+ czy jakoś tak
     
  11. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Póki co z LT+ jest "bezpiecznie"
     
  12. leszekcce

    leszekcce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Żadna przeróbka nigdy do końca nie jest pewna. Swego czasu miałem 1.6 i niby tez miała być bezpieczna, a wystarczyło na kilka sekund podpiąć do neta żeby się zegar ustawił i złapałem bana. No i trzeba było kupować nową konsole :) Ale przynajmniej to mnie nauczyło grać na oryginałach :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum