1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dash Lt+ 1.9

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xavaris, Czerwiec 19, 2011.

  1. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    Witam mam pytanie bo strasznie sie pogubilem juz w tym wszystkim. Wychodza tera nowe gry i jest niby jakas aktualizacja ktora kasuje przerobke mam lt+ 1.1 i nie gram na xbl czy mnie tez ona dorwie? O co w tym chodzi gdy niby mi tak aktualka "odprzerobi" konsole to znowu jak przerobie na lt+ 1.1 bedzie to samo? Czy mam przerabiac na lt+ 1.9 i co ten nowy lt+ przynosi nowego? Prosze o szybka odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dash cofający przeróbke to 13146, na nim nie działają gry z ap25 jeśli masz LT+ 1.1.

    Najlepiej zainstalować ten dash i potem sflashować napęd LT+ 1.9 na którym chodzą gry z ap2.5 Prędzej czy później i tak będą wychodzić gry na ten dash ;)
     
  4. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    Czekaj to jedyne co mam teraz zrobic to zrobic ta aktualizacje a potem przerobic na lt+ 1.9 dobrze rozumiem?
     
  5. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dokładnie.

    Lub jak masz starszy dash i LT+ 1.1 to gry z AP25 będą Ci chodzić bez problemu.

    Na razie nie ma gier wave 12 ale i tak prędzej czy później zaczną wychodzić.
     
  6. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    Czyli np Dungeon Siege 3 narazie bez problemu moge pobrac i nagrac ? :p
     
  7. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak najbardziej bo on nie ma AP2.5

    te zabezpieczenie ma póki co bodajże 5 - 6 gier na pewno black ops, nfs hp, fable III, cod mw2, assasin bh
     
Wczytywanie...

Poleć forum