1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dash.. Nxe !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kojakoss, Grudzień 9, 2010.

  1. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam możecie mi podać Linka do najnowszego Dasha ? ale tego z avatarami bo zamiast tego ludzika mam taki czarne tło w kształcie człowieczka :mad: i jakieś fajne skórki :) był bym wdzięczny :)

    I jak sprawdzić w jaki sposób mam przerobioną konsole ?? bo mam przerobioną ale nie wiem czy to Ixtreme czy inne ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
  4. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy jak wgram tego Najnowszego Dasha gry Dotychczasowe np przerobiona Mafia 2 bedzie chodzic ?
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Tak, ale jeśli nie masz LT+, to nie będą działać Fable III, NFS: HP i AC: B.
     
  7. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    AA powiedz mi czy mogę samemu zrobić jakoś te LT+ ?? bo z tego co mi wiadomo to chyba nie mam ... ale nie wiem dokładnie jak to sprawdzić ..?!

    Napęd mam z tego co widzę to ten ostatni po prawej stronie

    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum