1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dash pare pytań

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez chomik24, Kwiecień 6, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. chomik24

    chomik24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pobrałem dzisiejszy soft i mam juz wszystko na pendrivie 3.2 gb wolnego miejsca i mam pytania
    1.Mam teraz na pendrivie folder xbox360 i tam sa pliki zajmuje on ponad 3 gb wiec jak go skopiuje na pc i skasuje pendriva i wgram jeszcze raz to nadal bede mial sejvy i konto czy trzeba zrobic to jakimś programem??
    2.Czy moge wrzucic jakos na tego pendriva gry demo /arcade ./ Jak to zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jeckie

    Jeckie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    2. jackassPL: "Panowie i Panie informuję, że na pendrivie MOŻNA instalować gry!!!(sprawdzone na 2 dysku z forza motorsport 3)" Czyli więc pendrive podłączony do konsoli zachowuje się jak dysk. Nie można na niego zgrywać gier z PC można tylko instalować gry i pobierać z Live.
    1. Jeżeli PC widzi te pliki to i widzi ich odpowiednią wagę to powinny działać.
     
  4. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
    czyli co? Pen'drive może od teraz służyć jako dysk?

    Sory ,jestem niezorientoany ,dzięki.
     
  5. zum51

    zum51 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kalisz
  6. chomik24

    chomik24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no dobra ale jak wgrac na pena gre arcade albo demo ??
     
  7. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Nie można ! raczej można ale nie będę działały na xbox
     
  8. rybik1986

    rybik1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam takie samo pytanie jak kolega:)
    Dotyczy ono wgrania gier demo jakis motywow a najbardziej zalezy mi na emulatorzez by chodzily mi gry z xbox1( chodzi o ninja gaiden 1) ale czytajac ten temat widze ze nie am takiej opcji ?? a moze bedzie?? chyab ze ktos wie jak to zrobic to moglby pomóc:)
     
  9. wrobel01

    wrobel01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie ma takiej mozliwosc na chwile obecna i raczej nie bedzie.
     
  10. SirAnomen

    SirAnomen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    New World
    Dlaczego nie bedzie? Skoro jest opcja w Xie kopiuj/przenies to teoretycznie mozna zgrac na pendraka np bajery dla avatara ... podpiac pod PCka ... no i tu bec ( moze pojawi sie jakis program ktory wykryje zawartosc tego pena :) ) Trzymam kciuki !
     
  11. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    mam takie oto pytanie zainstalowałem sobie tą pierwszą wersje aktualki bez awatarów i teraz gdy wyszła już pełna wersja chciałem sobie zaktualizować pierwsza aktualizacja poszła bez problemu ale teraz już 2 raz nie chce i nie mogę dograć avatarów. Czy jeśli w menu konsoli wezmę usuń aktualizację to skasuje mi od razu kodeki do filmów czy one zostaną ???
     
  12. Razom

    Razom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z tamtąd
  13. rafadudek_89

    rafadudek_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń/Poznań
  14. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najnowszy dash to 2.0.9199.0
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum