1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dash - po raz kolejny

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MotyF, Wrzesień 20, 2011.

  1. MotyF

    MotyF Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytałem forum , szukałem ale nie znalazłem jednoznacznych informacji.

    Wgrałem z pendrive najnowszy dash od MS i oczywiście zdjęło mi przeróbkę. Konsolę kupiłem nową już przerobioną (nie jest to slim) po liftingu (czyli procek i grafika w nowej technologii produkcji).
    Miałem wgrany Ixtreme 1.6 albo 1.61.

    Jak otworzyć konsolę, na którą mam jeszcze gwarancję i co dalej. Jak sprawdzić napęd, wyjąć jakiś klucz (po co) i co wgrać.

    Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Faktycznie na calym forum nie ma jak otworzyc konsole i co dalej.....


    [​IMG]
     
  4. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Jeśli już była przerabiana to już nie ma gwarancji (acz kolwiek słyszałem o przypadkach że się udało). Napęd pewnie masz Liteona ale nie powiem ci jaka towersja (dowiesz się po rozkręceniu klocka). Klucz jest potrzebny i to bardzo bez niego nic nie zrobisz z napędem no i konsolką (konsola ma przypisany klucz napędu).Poczytaj pierw i zastanów się czy dasz radę to sam zrobić. http://xboxforum.pl/firmware-napedo...zyt-klucza-z-wszystkich-liteon%D3w-89475.html , http://xboxforum.pl/firmware-napedo...-liteon-ixtreme-1-91-jungleflasher-98709.html Jeśli masz klucz napędu to próbuj sam jeśli nie to radzę oddać komuś kto się zna
     
  5. MotyF

    MotyF Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam klucza, miałem do wczoraj iXtreme 1.6 teraz mam default'owy , więc który sposób (wyciąganie klucza) jest dla mnie? Ten z poradnika (1-2 minuty) czy muszę robić to wg. powyższego linku?
     
  6. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wez moze odezwij sie do sprzedawcy jak sprzedal ci nowa konsole i przerobiona to moze jest jeszcze na nia jakas gwarancja. Sa firmy ktore gonia konsole wrzucaja ixtreme /nie naruszaja plomby/ i w razie problemow odsyla sie do nich konsole oni wgrywaja orginalny FW i odsylaja konsole do MS na gwarancji. Sam sie za to wogole nie bierz, no chyba ze najpierwprzygotuj sie mocno teoretycznie wszystko masz na forum.
     
Wczytywanie...

Poleć forum