1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dash - problem :/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michu43, Listopad 6, 2010.

  1. michu43

    michu43 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Po zainstalowaniu nowego dashboarda mam mały problemik, otóż podczas logowania do Live'a wyskakuje mi: "Wystąpił błąd podczas podłączenia do komunikatora" czy coś w tym stylu...
    O co chodzi ?
    Na starym Dashu wszystko było OK...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    nie udalo sie podlaczyc do komunikatora LIVE. normalka, na starym daszu to samo bylo kolego ;>
     
  4. michu43

    michu43 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co ten błąd niesie ze sobą ?
    Da sie to jakoś naprawić ?
     
  5. michu43

    michu43 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc o co z tym chodzi?
    Pomóżcie...
     
  6. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    potrzebne ci to jest ? Bo jeżeli nie to po co ci to? To jest jak sam napisałeś, komunikator microsoftu.
     
  7. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Może wystarczy troszkę poczekać . Live jest zbyt za dużo używany przez naszych zagranicznych kolegów
     
  8. cieszymir

    cieszymir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Wylacz usluge logowanie do komunikatora xbl i nie bdzie wyskakiwac^^
     
Wczytywanie...

Poleć forum