1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dash - pytanie o przeróbkę

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikmak980, Lipiec 19, 2011.

  1. mikmak980

    mikmak980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bdg
    Słyszałem już masę obelg i żałości forumowiczów na nowy dash. Ponoć zbanowali oflagowanych, w tym i mnie. Jednak w temacie o dashu, ktoś wpisał, że był oflagowany i wgrał dasha bez problemów. Czy zatem myślicie, że chodzi o napęd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    ja mam nowego dasha 13599 LT+1,9 i update przeszedl bez problemu lecz duzo ludzi ma problem z updatem
     
  4. mikmak980

    mikmak980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bdg
    Oflagowali cię? Jeśli tak, to czy sam robiłeś przeróbkę?
     
  5. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    slyszalem tez ze mieli oflagowane ludzie konsole i nie dostali bana wiec cos tu nie tak jest jak i kuzyn dostalismy chyba bana raczej tak tez byl najnowszy dash i LT+ 1,9 i kicha ;/ czekam az bedize ta aktu na stronce to na plytke sobie nagram i zobacze czy ruszy cos.
     
  6. mikmak980

    mikmak980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bdg
    na se7ensins.com piszą, że wystarczy wgrać starego dasha i nie ma problemu z aktualką. Do czasu, gdy stanie się to jasne poczekam z tym ;)
     
  7. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a skad wziac tego dasha starszego?
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    pobrać z internetu. Na forum znajdziesz linki.
     
  9. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak moge sprawdzic jakiego mam?
     
  10. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    wchodzisz w ustawienia konsoli i tam masz dane systemowe, w okienku obok pisze jaki masz interfejs
     
  11. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    sam przerobki nie robilem na poczatku mialem dasha 13511 a po aktualizacji mam 13599. Na poczatku sie balem zrobic update ale pozniej zaryzykowalem. A jeszcze jedno ja nie odpalalem gier z ap2.5 wiec mnie nie oflagowali i dlatego tez niemam bana:D.Bo po aktualizacji jeszcze siedzialem na live wiec jak bym mial dostac bana to juz bym dostal a nawet bym nie Zrobil aktualizacji. Pozdro
     
  12. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    a odpalales gry ktore maja ap.2.5 i miales np czarny ekran
     
  13. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    nom, ja właśnie pobieram z Xbox.com i zaraz zacznę aktualizować.
     
  14. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    A jeżeli po aktualizacji gry z ap 2.5 nie będą działać to znaczy ze płyty do wyrzucenia??
     
  15. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    NA PEWNO gry z AP 2.5 nie będą działac po aktualizacji.
    Trzeba będzie je nagrać ponownie dodając nowe patche które dopiero dodadzą do abgx
     
  16. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    Daj znać czy zadziała
     
  17. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nom mam dasha 2.0.13146.0 zmienia to cos ze aktu nie chce ruszyc?
     
  18. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    no więc tak. Zaktualizowałem
    Wszystko pięknie chodzi, przeróbki nie usuneło i jest GIT, aktualizacja wgrała się bez najmniejszych problemów. Nie patrzyłem na gry z ap2.5 bo i tak się narazie nie uruchomią bez nowych patchy.
    Mam LT+v1.9

    a więc tak:

    Konsoli nie mam zbanowanej, Nigdy nie bawiłem się w spoofy więc mam swój napęd (Liteon V3)
    Ostatnio przed nowym dashem (416) wgrałem stockowy firmware i zaktualizowałem po czym wgrałem z powrotem LT+v1.9
    Teraz tego nie robiłem bo mi się konsoli nie chciało rozkręcać a i też nie było o mowy o że w nowym dashu jest cokolwiek grzebane w FW napędu.
    Nigdy nie jestem podłączony przez internet gdy gram w gry z niższym wave lub mam gre która nie wyszła.
    Gram na Live tylko na spatchowanych grach z SSV2

    Mam nadzieje że pomogłem.

    więc ludzie którzy mają swój napęd nie podmiankę i wgrywali wczesniejszy dashboard sposobem STOCK=>CFW mogą śmiało aktualizować

    ALE NIE URUCHAMIAJCIE GIER AP 2.5
     
  19. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie niestety to nie działa
     
  20. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagralem na plytke te aktualizacje i kurde nie rusza pisze ze mam szmatka wytrzec i kod statusu konsowka C000-0099 jaka predkoscia wypalic?
     
  21. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    taki kod bledu oznacza niestety BAN
     
Wczytywanie...

Poleć forum