1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DanielAndre, Lipiec 13, 2013.

  1. DanielAndre

    DanielAndre Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam , jestem nowy . Mam pytanie ,jeśli probuje zaktualizować dasha ( bo mi Assasin's Creed III nie dziala) wyskakuje blad E66 , i chyba musze go sprowadzić do OFW . I moje pytanie jest takie czy istnieje możliwość zagrania w tą gre na starym dashu , lub czy istnieje możliwość zaktualizowania dasha bez sprowadzania napedu do OFW? . Pozdrawiam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jaki napęd jaka data produkcji konsoli ?
     
  4. DanielAndre

    DanielAndre Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Naped : Samsung MS25
    Konsola : czerwiec 2006
    Dashboard : jest w profilu ;)
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Musisz wgrać OFW dla ms25 i zaktualizować dash.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. DanielAndre

    DanielAndre Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    A skad wezme OFW do ms25 ? i czy mam wkoncu wgrac OFW do ms25 czy ms28 ?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  9. DanielAndre

    DanielAndre Banned

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    A jeszcze pytanie , jak wgram lt 3.0 to musze aktuaalizowac zeby grac w np gta 4 , bf 3 ? czy pojda odrazu bez aktualizacji?
     
Wczytywanie...

Poleć forum