1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dashboard 16197

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamikadze2012, Październik 20, 2012.

  1. kamikadze2012

    kamikadze2012 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    No tam za rogiem ;D
    Siema !! Mam pytanie! Bo mam ten nowy dash 16197 pobrałem go wczoraj z neta i tak 2 pytania:
    1)Czy to jest wersja beta ? Jeśli tak to dostane tą normalną wersje jeśli niemam xboxa podłączonego do xbl
    2) Na tym dashu niechce mi sie połączyć xbl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Nowy Dashboard

    podlacz konsole pod neta jak chcesz pelna, to co masz to beta

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. kamikadze2012

    kamikadze2012 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    No tam za rogiem ;D
    Jak mi niechce sie podlaczyc do xbl a mam podlaczony kabel na starym dashu działało normalnie
     
  5. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Nowy Dashboard

    bo na becie live nie dziala . musisz poczekqc do 26.10 wtedy ma byc na stronie Microsoftu

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. kamikadze2012

    kamikadze2012 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    No tam za rogiem ;D
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Nowy Dashboard

    Jak ci mają wysłać jak nie jesteś podłączony do xbl?? Czekaj aż będzie na stronie

    Wysyłane z mojego Xperia Neo V za pomocą Tapatalk 2
     
  8. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Nowy Dashboard

    trzebabylo sie tak nie palic na tego dasha to mialbys.juz pelna a tak to poczekasz do konca tygodnia

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mogli by wczesniej dać na stronie tego dasha , bo zle sie czuje z tą betą , wszystko działa ale,jak tu żyć wiedząc ze to beta a nie full
     
  10. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Mogłeś nie ściągać bety.
     
  11. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    autor wstawki nie napisał ze to beta
     
  12. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    to nie beta. Zainstalowałeś offline i nie jesteś w kolejce MS do aktualizacji. Musisz troche poczekać aż przyjdzie na Ciebie kolej. Avatary masz też zainstalowane ?
     
  13. kamikadze2012

    kamikadze2012 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    No tam za rogiem ;D
    No nw mój avatar się wyświetla.

    UP. I co coś się dzieje jest coś żeby połączyć się z tym XBL ? bo juz forza wyszła i chcę ściągnać ...

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  14. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Nowy Dashboard 16197

    25 albo 26 bedzie na stronie MS

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  15. DamoS

    DamoS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy ten najnowszy Dashboard 16197 kasuje przeróbke lt 2.0?
     
  16. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja aktualizowałem z 14xxx na 16197 i nic nie usunęło. posiadam LT 2.0
     
  17. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    jeżeli masz dashboard 13599 lub wyższy to aktualizuj bez obaw.

    Wersję dasha sprawdzisz w konsoli wchodząc w ustawienia --> ustawienia konsoli --> Dane systemowe.
    Będzie pisało D: 2.0 xxxxx
     
  18. DamoS

    DamoS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra przeróbki mi nie skasowało. Aktualizowałem bo chciałem zagrać w Dishonored lecz problem w tym że gra jest na lt 3.0 bo po włożeniu wyskakuje komunikat że płyta nie obsługiwana.
    Czy jak przerobie grę pod lt 2.0 to gra będzie chodzić?
    Będę robił wg tego poradnika # Haszkod { Artykuły P2M: Konsola XBOX 360. }
     
  19. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak bedzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum