1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy dashboard 2.0.12625 duzy problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mantis_666, Kwiecień 3, 2011.

  1. mantis_666

    mantis_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, od kilku miesięcy mam xboxa, już troche się orientuje co i jak ale nie moge rozwiązać jednego problemu. Kupilem konsole od kumpeli, po tym jak sprawdzalem wedlug dat na obudowie to premium 20 gb, mam przerobiona konsole ale pewein nie jestem czy to lt+ czy co.... mianowicie po zainstalowaniu z plytki tego dasha nie chodza mi gry nfs shift 2, crash, castlevania, no normalnie nic co ostatnio nagrywalem, abgx-a mam skonfigurowanego tak jak przedtem, nagrywalem z 30 plyt i wszystko chodzilo. caly czas uzywam plyt tdk i przy nagrywaniu nie mam zadnych problemow (imgburn). Nie nagrywam juz nowych plytek bo zadna mi nie chodzi. Prosze pomozcie, czytalem forum i tam jest ze po aktualizacji 3 czy 4 gry maja nie chodzic ale niektore wymienione wyzej to juz wczesniej wychodzily, moze ktos pomoc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. mantis_666

    mantis_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesli bedziecie potrzebowac wiecej informacji czy screenow to piszcie postaram sie szybko odpowiedziec.

    nie, nic nie wymienialem. ale czekaj zaraz sprawdze jaki to jest dokladnie
    = Hitachi-LG GDR-3120L rev. 46DH, 47DG, 47DJ, 59DJ ,78FK, 79FL, 79FK:
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    więc ktory to hitachi dokladnie

    w sumie to bez znaczenia
     
  6. mantis_666

    mantis_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde, zaraz rozkrece x-a i zobacze dokladnie. Sam sobie na bank nie poradze dlatego zalozylem post. zaraz odpisze

    hitachi lg gdr-3120l 0059dj

    myslicie ze az takie zabezpieczenia ten nowy dash mogl wprowadzic?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. mantis_666

    mantis_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale wogole wymieniany czy po akt?
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Widze że Opeael sobie nie radzi - po 1. podaj date produkcji, po 2 masz klucz napędu?
     
  10. mantis_666

    mantis_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsoli 26-08-2006, napedu 2006 czerwiec. klucza nie mam bo nie mam kompa z sata. Inne gry, ktore nagrywalem wczesniej np. crysis2, nfs hot pursuit dobrze chodza
     
  11. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    No to musisz wgrać lt 1.1 + i nagrywać gry przepuszczajac przez abgx 1.0.5
     
  12. mantis_666

    mantis_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jestes pewnien? ja caly czas korzystam z abgx-a. ;/ no az taki nob nie jestem. a twoim zdaniem jaki mam firmware napedu?

    abgx wer 1.0.5 wszystko wczesniej nagrywalo ok, wszystkie komunikaty na zielono, jak jest jakis problem to szukam innego obrazu ipo przepuszczeniu prze abgx nagrywam.
     
  13. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    A wsadzałeś płytke z activate.iso? albo zmieniałeś wave gry?
     
  14. mantis_666

    mantis_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wave gry mam chyba w abgx zeby zmienialo na 3. activate.iso nie probowalem, myslisz ze pomoze?
     
  15. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Nie. Skoro masz wave 3 - to masz ixtreme 1.6. Jakbys miał stacjonarny pc to byś sam mógł wgrać lt 1.1 + (jak ja). Wgraj lt 1.1 + i WSZYSTKIE nowe gry będą Ci chodzić.
     
  16. mantis_666

    mantis_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam sata w stacjonarnym no ale bw. bo nie ma zadnego innego sposobu zeby firmware wgrac ten lt 1.1 ? ani zeby inaczej odpalic te plytki? poza tym czy jestes pewien ze to od firmware zalezy? przeciez crash to stara giera. to jakie jest powiazanie pomiedzy nowym dashboardem a firmwarem napedu?
     
  17. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Lt 1.1 + mozesz sobie wgrać za pośrednictwem allegro. Masz tam tuzin aukcji gdzie masz oferowane takie usługi.
    no chyba że nie chcesz tracić kasy ;)
     
  18. mantis_666

    mantis_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozumiem, nie jest mi zal kasy. tylko dopoki nie wgram sobie lt+1.1 to kazda gra jaka nagram nie bedzie chodzic? masakrancja.... wiecej chyba nie zaktualizuje dasha ;/
     
  19. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    no jak widać musisz przerobić ;)
     
  20. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A czy na ten napęd jest dostępny firmware lt + 1.1 ?
     
  21. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    lt + wgrasz na każdy napęd poza samsungiem (bo samsung nie obsługuje zabezpieczeń ap25 i jemu wystarcza lt)
     
Wczytywanie...

Poleć forum