1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dashboard 2.0.16091.0 FOTO

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez opeael2, Lipiec 29, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Jako że stałem sie posiadaczem nowego dashboardu który zawiera internet explorer , poniżej kilka fotek

    w napedzie była włożona płyta z fifa 12 nagrana ihas, po aktualce nic sie nie dzieje, gra normalnie działa

    Niewiem jeszcze co z RGH i co z grami XGD3

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    a tak działa internet explorer, na obecną chwile nie udało mi sie odpalić zadnej strony.....wiecej info wkrótce
    ewentualnie proszę o info czy komuś działa ten internet explorer w Polsce

    JUŻ WIEMY ZE ŻEBY ODPALIĆ EXPLORERA TRZEBA ZMIENIĆ JĘZYK KONSOLI NA ANGIELSKI




    [​IMG]



    Tu macie link jakby ktoś chciał sie zapisać

    https://connect.microsoft.com/XboxLIVEUpdate/InvitationUse.aspx?ProgramID=7776&InvitationID=IE12-GMMP-JRKK

    LT+ 3.0 działa normalnie, potwierdzone info /Azura
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wako1986

    Wako1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Krosno
    a skąd dorwałeś tego dasha??
     
  4. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    To nie jest temat o LT+ !
     
  5. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Był ostatnio nabór na betatesterów, można było się zgłosić.
    Wtedy aktualizacje dostajesz bezpośrednio na konsolę.
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Panwie aby korzystac z IE na xbox wystarczy zmienic jezyk na angielski :] wlasnie pisze z xbox IE
     
  7. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
    Mam pytanie a kiedy wychodzi oficjalna wersja tego dasha taka dostępna dla każdego ?
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Już mówię otóż nic nie wiadomo ale mniej więcej wrzesień-listopad.
     
  9. maciejjj

    maciejjj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak działa przeglądarka ? zadowoleni ?
     
  10. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przecież to IE, w dodatku w konsoli.
     
  11. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Nie hejtuj ie..
    Sprawdź potem się wypowiadaj a nie głupoty piszesz.
     
  12. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Według mnie IE jest świetne. Gorąco polecam :D
     
  13. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Chyba zatrzymałeś się na IE6.
     
  14. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
    Szkoda tylko że ten IE działa na koncie GOLD, ja próbowałem na trialu 48h ale nie działa tylko gold musi być .....
     
  15. Cisek007

    Cisek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    @Up
    Znam ten ból :(
    Dash fajny ale kuje w oczy brak tłumaczeń w niektórych miejscach
     
  16. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zauważyłem, że już w nim nie ma gier na starego Xboxa Classic. Na stronie xbox.com jeszcze są ale dlatego pewnie, że ogólnie jest dashboard 15574. Oczywiście sprawdzałem na koncie USA/UK.
    EDIT: Dzisiaj kupywałem kilka rzeczy za MSP i zauważyłem, że jak się ściąga to jak jest 80% nagle skacze do 100% i pobrano. Niby OK ale czemu tak jest. Też tak macie?? I dodatkowo jak pobrałem sobie dzisiaj za te MSP Tony Hawk's Pro Skater HD to pobrał mi się jakiś dodatkowy plik o nazwie ''Tony Hawk's PS HD Progress cache''. Był on uszkodzony. Było to jeszcze przed uruchomieniem gry więc nie pobrało żadnych aktualizacji. Po uruchomieniu plik zmienił się na Title Update. I też pytanie czy tak mieliście??
     
  17. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    czy jako posiadacz RGH mogę skopiować ten dash na dysk konsoli i korzystać z IE czy c4eva musi go najpierw dostosować do potrzeb i możliwości RGH ?
     
  18. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Powodzenia. Niby w czym Ie jest już teraz lepsze?

    przeglądarka działa na PL XBL?
     
  19. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    narazie zapomnij , poza tym c4eva nie robi takich rzeczy
     
  20. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    tak ale narazie po zmianie języka na ang.
     
  21. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    hmmmm w sumie to po co mi przegladarka w konsoli?? jakos nie wierze w jej latwa obsluge za pomoca pada wiec dla mnie zbedny bajer
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum