1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dashboard 23.02.12 // 2.0.141719

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Ankoholik, Luty 23, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Zaledwie kilka dni temu dowiedzieliśmy się,ze TX złamał dash 417 na slimie oraz odczyfrowali CB_B na facie a MS dzis atakuje nowym softem 419

    LT+ 3.0 oraz backupy nadal działają.

    Aktualizacja ta oraz 417 blokuje Glitch HACK !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czyli na 100% moge to zassać jeżeli mam LT 3.0 na pokładzie i wszystko bedzie śmigać ?
     
  4. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Czyli jak mam 417 to mam jeszcze szansę na RGH? Oczywiście jak nie pobiorę tego nowego 419?
     
  5. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Jak masz Slima to tak ,jak FAT'a to jeszcze sie naczekasz chyba,ze masz swój CPUKEY
     
  6. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak ale jak będziesz chciał zrobić RGH to nie będzie to już możliwe
     
  7. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    A co da cpu_key, jak w CB_B jest LDV check z efuses i nie możesz zrobić downgrade do niższego dasha? I tak trzeba czekać na rozgryzienie CB_A w fatach, bo bez tego ani rusz.
     
  8. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Napisali o nowym gliczu ,dual CB ,jest cpukey to wstaje

    ael teraz to juz o kant **** bo jest nowy dash i pewnie to poprawił
     
  9. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
  10. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Dashboard: 2.0.14719

    System Software Changes/Other
    Fixes the bug where when you join a friends party everyones name is the same. And a security update and minor bug fix.

    Tak pisze na Wikipedii
     
  11. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Ja właśnie przed chwilą odpalam MW3 i mi wyskakuje o aktualizację. Czyli mogę spokojnie aktualizować jeśli mam 3.0 ?
     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nic na razie nie aktualizujcie bo nie wiadomo co tam w nim siedzi... Zobaczymy co powie c4.
     
  13. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    spokojnie z tym RGH. CB_A 5772 dla falcona i 6752 dla jaspera da rozwiązanie do wyciągnięcia CPUKEYa dla każdego falcona i jaspera. Kwestia paru dni i będą wsady. Bootloadera już nie załata żadna aktualizacja tak jak to było w przypadku JTAGA.
     
  14. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    3 grosze:

    Napęd: Lite-On 0401 DG-16D4S;
    LT: v3.0;
    DASH: 2.0.14719.0;
    TEST: XGD3 100% via iHAS524B Syndicate (2012) XBOX360-COMPLEX = działa w 100% z płyty/z HDD;

    wychodzi na to iż najnowsza linia "obrony" M$ ma polegać przynajmniej na razie na utrudnianiu (do czasu) życia użytkownikom RGH;
    co do "częstotliwości" - nie, kiedyś było "rzadziej";
     
  15. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Jak nie chcesz w przyszłości RGH to przy LT 3.0 można aktualizować NIC SIĘ NIE STANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ludzie czytać nie umiecie?:mad:

    W szkole nauczycielce od j. polskiego powiedzieć że macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem i żeby Wam pomogła. ...albo korepetycje:rolleyes:
     
  16. XsebasX

    XsebasX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja zrobiłem rano aktualke, i od paru godzin gram w Bf3 Multi, wszystko ładnie działa.
     
  17. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Zamykam i podklejam, żeby każdy wiedział i nie było spamu.

    # Posprzątane ze zbędnego spamu.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum