1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy dashboard a gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RastaYeah, Listopad 10, 2014.

  1. RastaYeah

    RastaYeah Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    chce zaktualizować dashboard do 16767 przez USB
    mój aktualny interfejs główny to 2.0.8955.0
    nie wiem czy to jest wersja dashboardu wiec od razu za moją pomyłkę Przepraszam jeśli takowa nastąpiła

    moje pytanie to czy po aktualizacji usunie mi przeróbkę ( nie wiem jaka przeróbka jest zrobiona ) jeśli usunie to nie przeszkadza mi to i czy będą mi po aktualizacji działać nowe jak i stare gry
    No i czy wszystko po aktualizacji będzie działało tak jak trzeba czy coś się może popsuć
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Musisz rozpoznać przerobke odpal Xboxa poprzez przycisk tacki i napisz czy coś się pokazało czy odpalił się normalnie
     
  4. RastaYeah

    RastaYeah Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    tacka się wysunęła ( gdy konsola była wyłączona była w niej płyta) i konsola się włączyła normalnie
     
  5. RastaYeah

    RastaYeah Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2014
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    dodam że włączyła się z logiem Xboxa a nie jakiś niebieski ekran czyli rgh to nie jest
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Możesz aktualizować z pendrive, wszystko będzie działać. Usunie Ci przerobke.

    btw. Używaj "Edytuj" nie pisz posta pod postem
     
Wczytywanie...

Poleć forum