1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dashboard. Aktualizacja 16113

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez opeael2, Sierpień 10, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Przed chwileczka dostalem info o aktualizacji. Pobralem i ma ona numer 16113.

    Lt 3.0 dziala bez zmian.....

    Adds Internet Explorer browser to Apps
    Dashboard tiles enlarged
    Adds "My Pins" panel
    Adds "Recent" panel
    Adds recommendation panels to Dashboard
    Smaller background stage size
    Fixes USB bug when unplugged from console
    Combined TV and Video into TV & Movies
    Ability to name console from settings
    Added option to turn on SmartGlass
    Added option to enable Play To

    więcej info tutaj

    http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software
    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Tak szybko to już ten z IE?
     
  4. Sanrajs

    Sanrajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    340
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olsztyn
    Czy ktoś również może potwierdzić, że LT 3.0 działa bez zarzutu po ściągnięciu update'a?
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nie usuwa Lt3

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Potwierdzam LT+ 3.0 działa tak samo.
     
  7. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Poza tym że nie rusza LT, piszcie o zmianach jakie zaszły, co nowego jest dodane, co jest na plus co na minus
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    kolego my wiemy co robić, trzeba troszkę czasu zeby zbadać, a ty jak masz pisać takie konstruktywne posty to zapraszamy do dzialu offtopic lub wgrać aktualke i sprawdzić co na plus co na minus

    Jako że byłem uczestnikiem Bety juz tej z IE nie wiem co sie zmienilo dla zwyklego użuytkownika
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    nie lepiej było pisać co dodaje oprócz ,że nie usuwa lt . domyslam się ,że aktualna wyszlo pierwsza na fat? i ma te IE czy nie?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Po robocie napisze

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  11. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Ja jak zalogowałem się w usłudze XBL to nie wyskakuję mi żaden komunikat o aktualizację, ani nic. Wie ktoś o co chodzi ?
     
  12. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    czy to tylko dla beta testerów ?
     
  13. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    normalny oficjalny
     
  14. Dzidek1

    Dzidek1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jaki oficjalny to jest kolejna beta a internet explorer dalej nie działa z polskim jezykiem :(
     
  15. Sanrajs

    Sanrajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    340
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olsztyn
    Macie jakiś link do tego update'a? Na oficjalnej stronie MS jak ściągam to jest 15574 wersja najnowsza.
     
  16. marjooo

    marjooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no właśnie coś poprawili, bo teraz nie trzeba zmieniać języka aby przeglądać strony www
    po aktualizacji dashboard'a woła dodatkowo o aktualizację ie
     
  17. Dzidek1

    Dzidek1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    to działa ci na polskim języku? nie zmieniasz na angielski?
    -----------------------------------
    Edit:
    dopiero zobaczyłem ze jest aktualizacja do IE wczoraj nie było ;)
     
  18. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Ma ktoś link skąd pobrać tego dash'a ?
     
  19. marjooo

    marjooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Narazie tylko dla beta testerów. W tym temacie link do zarejestrowania się.
     
  20. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Ok, dzięki, bo myślałem że to wersja oficjalna tu nie chcę mi się rejestrować :p Super że dodali w tym dashu IE :)
     
  21. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    nawet jak znajdziesz dasha do pobrania z neta to po zainstalowaniu konsola nie połączy ci się z xbl aż to premiery oficjalnego dashboardu :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum