1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy dashboard aktualizacja

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez djmaxnew, Październik 16, 2010.

  1. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema z jakies 2 tyg temu wgrywalem bete nowego dashboardu. Dzisiaj rano dla testu podłączyłem konsole pod neta i wyskoczyło czy chce wgrać aktualizacje kliknąłem tak i wszystko sie wgrało tylko że po ponownym uruchomieniu konsoli klikam w połącz z xbox live i znowu chce sie aktualizować tylko wyskakuje błąd czy oznacza to że mam bana czy co? acha nie pisało że jest zablokowana usługa tylko błąd w połączeniu :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. karmel6

    karmel6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szprotawa
    Ponoć wersja BETA nie posiada możliwości podłączenia do LIVE. Musisz czekać na oficjalną aktualizacje :)
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jak się stargało aktualizację z neta to nie ma. Jeżeli jesteś zapisany jako tester to LIVE działa bez żadnego problemu.
     
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Ty masz wersje "torrentowa" czy oficjalna? Kolega miał identycznie dzisiaj! Wlaczyl konsole i chcialo mu pobrac aktualizacje, lecz wywalilo blad. A ma nieoficjalna wersje. Ja sprawdzielm przed chwila i niestety nic nie wyskoczylo

    Przy probie testowania polaczenia wywala komunikat o aktualizacji. Gdy daje tak, to niby zaczyna pobierac, ale w polowie blad, ze nie moze pobrac i kod błedu.. nie rozumiem
     
  7. djmaxnew

    djmaxnew Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wersje ******* posiadam :D a tu fota z blędem: [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    tak jak ja :D też mam torrentową
     
  9. rapidman

    rapidman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    karmel6 napisał:

    Ponoć wersja BETA nie posiada możliwości podłączenia do LIVE. Musisz czekać na oficjalną aktualizacje

    bzdura!!!!!

    na nic nie musisz czekac bo juz nie ma na co ban i tyle na 100% na 1000% juz z netem ci sie konsola nie połaczy kiedy wy to w koncu zrozumiecie !!!

    a pretensje teraz mozesz miec do samego siebie ze sobie sam zbanowales konsole tak tobys mial neta do 26
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Świstak siedzi i zawija je w sreberka. Głupoty wersja beta nie ma dostępu do live
     
  11. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Może i nie ma, ale to nie zmienia faktu, że banuje przerobione napędy.
     
  12. rapidman

    rapidman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli wedlug ciebie ms odcina beta testerow?

    to ciekawe dlaczego tylko niektorych??

    jak wszyscy prawie live maja na tej becie???

    ban jest na 100% tak jak to bylo 2 lata temu przy zmianie jakis idiota wymyslil ze nie ma dostepu do live do 17 listopada no jaka bzdura przestancie wierzyc w bajki!!
     
  13. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Magiczną kulę masz, że tak piszesz ? NIKT ale to NIKT nie wie co się tak naprawdę dzieję w danej chwili. Wszystkiego dowiemy się przy oficjalnej premierze dasha. Koniec, kropka.
     
  14. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up dokładnie ... a jak dash będzie taki jak się zapowiada to po kilka dniach wyjdzie nowy lt i znowu spokój na rok
     
Wczytywanie...

Poleć forum