1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy DashBoard blokuje pirackie Call of Duty Black Ops i Modern Warfare 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MastreDziku, Styczeń 24, 2011.

  1. MastreDziku

    MastreDziku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    Według wiadomości na wp.pl:
    Udostępniona w ubiegłym tygodniu aktualizacja konsoli Xbox 360, zrobiła graczom niespodziankę i spowodowała zablokowanie funkcjonowania pirackich kopii gier z serii "Call of Duty".


    W ubiegłym tygodniu Microsoft udostępnił najnowszą aktualizację dashboardu konsoli Xbox 360. Użytkownicy sądzili, że łatka nie jest specjalnie ważna, ponieważ jej zadaniem było zaoferowanie kilku mało znaczących opcji, lecz okazuje się inaczej. Aktualizacja ma bowiem na celu walkę z piractwem trapiącym konsolę i blokuje działanie nielegalnych kopii gier "Call of Duty: Modern Warfare 2" oraz "Call of Duty: Black Ops", a prawdopodobnie także paru innych tytułów. Po zainstalowaniu na dysku konsoli łatki, nagrane kopie obu tych produkcji przestają działać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marcin093

    marcin093 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Malbork
    nierozumiem za bardzo wczesniej byly tematy o tym i chyba bylo wyjasnione ze wystarczy wgrac pacza do gry i chyba bedzie działac,ale pisze chyba bo do konca niejestem pewien nieorozczytywalem sie za bardzo w tych tematach
     
  4. ratek0

    ratek0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jak mam teraz odpalić COD Black Ops i COD Modern Warfare 2 po aktualizacji Dasha ? ABGX nie pomaga... proszę o pomoc.
    Może coś źle ustawiłem, ale ABGX360 1.0.5 wypisuje, że COD nie ma AP25.
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to ściągnij inny obraz....albo masz spaprane ustawienia
     
  6. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Bo docelowo COD Black Ops nie ma AP 25. Aktualizacja dash'a w systemie uniemozliwia uruchomienie tej gry...musisz ja spatchowac i nagrac jeszcze raz i bedzie smigac
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Chwila chwila - jaką masz przeróbkę?
     
  8. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Czekam na Dasha który będzie blokował wszystkie pirackie kopie . Może wreszcie M$ się za was weźmie heheheeh.
     
  9. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Swoje życzenia wieź sobie na wstrzymanie i daruj sobie takie teksty , ciekawe że każdy program , film ,mp3 masz oryginalne cwaniak
     
  10. Dvdmax93

    Dvdmax93 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak ja się cieszę że nie gram w te gry...mam nadzieję że tylko na tych tak będzie .
     
  11. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Tak kolego . Z racji ,że nie uznaje pirackich kopi wszystkie programy jakie mam na PC sa oryginalne , że o grach i filmach nie wspomnę . To samo na konsoli . Więc nie wyskakuj mi tu z takimi tekstami.
     
  12. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    I znów kłótnia na linii legalni-piraty. Wyluzujcie a o tym już dawno wiedziałem. Jak macie płytkę od tych CoDów to włóżcie ją do kompa uruchomcie IMGBurn i kliknijcie "Create image file from disc". Utworzy wam się obraz na dysku. Przelećcie go najnowszym abgxem z odpowiednimi ustawieniami (są te ustawienia na forum). I potem na nowo nagrajcie. Sprawdzone więc nie ma się czego obawiać.
    PS. Powiedział mi to !opeael2 ;D
     
  13. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Co to za wersja dasha ?
     
  14. krukens

    krukens Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ty sobie daruj złodzieju.
     
  15. djdynia

    djdynia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałbym tylko zgłosić błąd we wpisie ponieważ ten DashBoard pojawił się już nawet 1 miesiąc temu bo kumplowi zablokowało CoD :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum