1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dashboard -dla tych co jeszcze nie mają!

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez maxim007, Sierpień 12, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. maxim007

    maxim007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2007
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    na Tvgry.pl jest pokazany w dosc przystepny sposob, po Polsku, co dla niektorych jest duzym plusem :).
     
  4. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ktos mial jakies problemy na przerobce?
     
  5. hypnos

    hypnos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    JO81SX
    A co ma firmware napedu do oprogramowania konsoli?
     
  6. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    chodzi mi o to ze nie wiem nagle jakies bany czy cos :)
     
  7. Konradiv

    Konradiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    niew iem jak wam, ale mi i tak wolno chodzi ten dash:/
     
  8. DeMoH

    DeMoH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mi chodzi normalnie, o ile nie lepiej niż stary.
     
  9. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
  10. Agron95

    Agron95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dołączam się do pytania. Czy da się jakoś ściągnąć na kompa i wrócić na pendriv'a i na konsolkę czy coś takiego?
     
  11. Shadowriver

    Shadowriver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Z tego co widzę się da... ale dają tylko update z jesieni 08 :> wygooglujcie i poszperajcie na stronie xbox'a w dziale support to może znajdziecie ten
     
  12. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Można ściągnąć. Nie trzeba żadnego serwisu.

    "Szukajcie a znajdziecie"
     
  13. himus11

    himus11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  14. k990

    k990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy wam tez, ale po dzisiejszej aktualizacji znikla mi mozliwosc wylogowanie sie z XBL. Ktos wie jak to zrobic?
     
  15. korzon1980

    korzon1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Ja wybrałem sposób bardzo prosty i bardzo prymitywny - wyjmuję wtyczkę z konsoli z kablem sieciowym i tyle :)
     
  16. rodak69

    rodak69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Głupie pytanie:
    są bany czy ich nie ma?

    pzdr :p
     
  17. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    No i w poprzednim poście powinien zawitać warn. No ale cóż ja mogę zrobić. Rodak69 zapoznaj się z regulaminem forum.

    @topic No również zauważyłem że znikła możliwość wylogowania się z live szkoda bo to była dobra opcja.
     
  18. rodak69

    rodak69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Największe Polskie forum o X360 (Xbox 360) - Ogłoszenia na Forum : Dla świeżaków
    Rozumiem że to jest regulamin? W takim razie nie wiem co z moim postem nie tak. Proszę mi wytłumaczyć jak krowie na rowie. Piszecie w regulaminie że nie wspieracie piractwa a co druga osoba ma w podpisie ofertę przerobienia konsoli, jest specjalny dział gdzie można pobrać PIRACKIE kopie... Pytam się w takim razie co jest nie tak w moim pytaniu o bana?

    Tym bardziej, że już podobny post był w temacie... http://x360iso.org/aktualnosci/22797-nowy-dashboard-dla-tych-co-jeszcze-nie-maja.html#post187722 ... i nikt nie zwrócił koledze uwagi, po prostu nie uzyskał on treściwej odpowiedzi.
     
  19. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Po pierwsze czytaj ze zrozumieniem.
    Po drugie w regulaminie pisze " Dział giełda nie wspiera piractwa"
    Po trzecie Jak się boisz bana to po co pod live się podłączasz?

    Przepraszam administratorów i moderatorów za post ale jak widać kolega nic nie rozumie, więc chciałem go uświadomić.

    Pozdrawiam mic1225
     
  20. maxim007

    maxim007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2007
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gdybyś użył takiej porzytecznej funkcji jak "Szukaj" to znalazł byś odpowiedz na swoje " głupie" pytanie!!!:)

    W skrócie odpowiem tobie, że nie nie ma banów za aktualizcję!

    Pomogłem? Podzękuj!
     
  21. rodak69

    rodak69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I o to mi chodziło. Dzięki.

    Amen.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum