1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dashboard do konsoli już dzisiaj!

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez deadman, Październik 16, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. deadman

    deadman Banned

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    UWAGA!!!!

    Po zebraniu feedbacku od użytkowników mogę jasno i wyraźnie stwierdzić, że nowy Dash nie wprowadza żadnych zmian z działaniu LT+. Nie posiada on również żadnego rodzaju cichej aktualki, więc wszyscy posiadacze iXtreme mogą śmiało z niego korzystać!!!!

    Poza tym jak powszechnie wiadomo nie da się cofnąć Dasha do poprzedniego, więc żadej downgrade nie wchodzi tutaj w grę.

    Dash wprowadzany jest falami, więc jeżeli jeszcze nie wyświetlił się Wam komunikat o Update konsoli, to bez obaw, w najbliższym czasie na pewno takowy dostaniecie.

    I wreszcie ostatnia sprawa: Internet Explorer wymaga konta w wersji GOLD.

    Poza tym chodzą pogłoski, że dash obsługuję pamięc masową do 32GB, a nie 16GB jak do tej pory (chodzi o jedną kość pamięci). Proszę użytkowników posiadających takiej wielkości Pena o sprawdzanie, czy rzeczywiście to działa.


    ======================================================================================

    AKTUALIZACJA 23.10.2012:

    DODATKOWE INFO OD UŻYTKOWNIKA tomek_ns:

    - "Dashboard obsługuje do 32GB, właśnie sformatowałem pendriva 32GB pod Xboxem i wyświetla 29,7GB"

    - Dashboard jest od dzisiaj oficjalnie na stronie MS, LIVE będzie działać bez problemu po aktualizacji



    // Hextor
    ======================================================================================

     
    3 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Nowy Dashboard do konsoli już dzisiaj!

    Nie ma czegos takiego jaj cifniecie przerobki.
    Sami sie nakreciliscie tym, moze byc dodana nowa metoda autoryzacji dysku
    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. WineToo

    WineToo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radzionków
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ciekawe na ile zalatali ie i czy po wejściu na jakakolwiek stronę ta nie przywita nas napisem "pobierz chrome" :)
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  6. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @up - spadłem z krzesłą z tym "pobierz chrome" : )
     
  7. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    trzymajmy kciuki, żeby wszystko było okej bez jakichś udziwnień :) czekam na relację pierwszych testerów :p ciekawe o której można się spodziewać relasu.
     
  8. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    rano bynajmniej jeszcze nie było aktualizacji : )
    Do momentu aż ktos nie zda relacji to nie bede robił update'u :)
     
  9. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Nowy Dashboard do konsoli już dzisiaj!

    jak ktos sprawdzi niech pisze ;D

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. __FRIX__

    __FRIX__ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydek, Katowice, Poland
    wszyscy widzę mają obawy :p poczekajmy, aż ktoś nieświadomy update'u cichą łapnie ^^ :D
     
  11. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    własnie odpaliłem Xboxa i z menu znikła zakładka Beta. IE nie było zainstalowanego, teraz pobieram IE i chyba już mam tego najnowszego z nr. 2.0.16197.0
     
  12. WineToo

    WineToo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radzionków
    Ale czytając pierwsza część co pisali to dziś aktualkę łapnie około 3 mil użytkowników, więc przypuszczając nam przyjdzie jeszcze poczekać... Bo maja kończyć aktualkę udawać do końca tyg :p
     
  13. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Coś wiesz na temat autoryzacji, coś się szykuję.. Czy tylko domysły obecnie?

    Wygląd się zmienia coś?
     
  14. Prisonbull

    Prisonbull Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Lista zmian:

    Dla tych, którzy mają przeróbkę (info z 7 października, facebook):
    Na polskim live pewnie będzie pusto jak dotychczas...
     
  15. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli jak mam przerobioną konsole jak mam wgrać tego dasha:>?
     
  16. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    @UP
    Z USB . Na oficjalnej stronie xboxa będzie on dostępny .
    @DOWN
    Ale przecież nowsze gry będą wymagały aktualizacji do nowego dasha.
     
  17. Prisonbull

    Prisonbull Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie musisz wgrywać wcale. Jak masz przerobioną konsolę (co jak mniemam) i nie korzystasz z xbox live z wiadomych przyczyn, to ta aktualizacja nie wiele zmieni.
     
  18. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    rozumiem, a nowe gry nie będą czasami wymagać nowego dasha?
     
  19. Prisonbull

    Prisonbull Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Stara gadka. Przecież zawsze jest tak, że aktualizacja jest na płycie wraz z nowszą grą, która poszła do tłoczni po wydaniu dasha. No, ale jak ma się przeróbkę to trzeba zawsze prześledzić wszystkie wiadomości wcześniej żeby nie wpaść.
    Bynajmniej z tego co wyczytałem ta przeróbka nie ingeruje w zabezpieczenia i autoryzacje gier-piratów.

    Tak jak wyżej napisałem. Grasz na kopiach, to miej przeróbkę w wersji 3.0 i to wszystko. Możesz aktualizować i grać do woli...
     
  20. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam lt 3.0:) okej będę śledził, najwyżej będzie aktualizacja na jakiejś nowszej grze i wtedy się automatycznie z płyty wgra:)
     
  21. Aaron_1988

    Aaron_1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Smigiel, Poland
    Ja od rana mam kabel sieciowy odłączony od konsoli i dopiero jak się coś wyjaśni to zrobię aktualizację, bo za chwilę się okażę że coś usunęło :p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum