1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dashboard i aktualizacja, a fifa 12

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez KepaD90, Październik 11, 2011.

  1. KepaD90

    KepaD90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stryszawa | Sucha Beskidzka
    Witam!

    Przerabialem konsole w okolicach czerwca. Nie wiem jaka to wersja przerobki, ale dzisiaj zaaktualizowalem dashboard i przerobki nie usunelo.
    Mam tylko problem z gra fifa 12. Nie sciagalem aktualizacji do niej bo ponoc usuwa przerobke, czy teraz moge bezpiecznie zaczac grac w fifke ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Michauu

    Michauu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do grania w fife 12 trzeba zaktualizować najnowszy dashboard. Jeśli masz przeróbkę mniejszą niż 1.91 to aktualizacja Ci ją usunie.
     
  4. KepaD90

    KepaD90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stryszawa | Sucha Beskidzka
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    1.91 wyszedł kilka tyg temu wiec napewno masz niższy ix więc ci usunie
     
  6. eddy5

    eddy5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy jakby się odpięło kable od napędu i wrzuciło dasza z pendrajwa to by cofło czy nie?? Bo wkońcu przeróbke cofa przy instalacji nowego dasha nie? a po już nie. hmmm?
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    UP
    Zapomnij
     
  8. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    czego Ci ludzie nie wymysla, odpiac kable hahahaha!
     
  9. eddy5

    eddy5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i cze rżysz gamoinu. ty nawet byś nie pomyślał o tym.
     
Wczytywanie...

Poleć forum