1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dashboard i LT+1.1

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez skrobi2, Grudzień 29, 2011.

  1. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam czy jeżeli mam LT+1.1 i zaktualizuję dashboard do najnowszego(wiem że usunie mi przeróbkę) To będe mógł normalnie na live wchodzić bez obawy o BANA?

    I po pewnym czasie będe mógł wgrać LT+3.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    raczej ci usunie i ale może wywalić błąd. slady po lt zostają podobno o ile konsola była z lt łączona na live
     
  4. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak konsola była łączona z Live parę miesięcy temu

    A czy to jest takie samo ryzyko dostania bana jak bym miał LT+3.0 i łączył się z Live?
     
  5. xMakosPLx

    xMakosPLx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nik Ci nie da na to pytanie odpowiedzi bo nikt nie ma takich wtyków w M$.Ale taki śmieszny wróżbita jest w TV , zadzwoń może zna odpowiedź:)

    Wysłano z GT-I5700
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    ryzyko jest zawsze jakie lt byś nie miał
     
  7. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A czy jest ryzyko że oflagują mi konsolę bądź zbanują jeżeli zaktualizuję dashboard do najnowszego??
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie
     
  9. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nawet jak będę łączył się z Live to nie zbanują mi konsoli?
     
  10. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przepraszam że post pod postem ale mam ostatnie pytanie/.


    Czy jeżeli zainstaluję teraz aktualizację i usunie mi przeróbkę to w późniejszym czasie normalnie i bez żadnych komplikacji będę mógł wgrać LT+3.0 ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum