1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dashboard i przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xde96, Listopad 6, 2010.

  1. xde96

    xde96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej kupiłem konsole xbox 360 przerobiona i chce spytac czy jak wgram nowy dashboard to wgra mi nowy firmware do napędu?

    Bo nie chce dostać bana jak podłącze live pod konsole.

    I jak usunać przeróbkę jak instalacja dashboardu nic nie da .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. arasnet

    arasnet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czechowice
    Podejrzewam że z nowym Dashboard nie dostaniesz od MS nowego ixtreme. Jaki masz teraz Dashboard..??
    ja z ixtreme 1.6 podłączyłem się do neta i zaktualizowałem do 2.0.9199 do nowszego mi się na razie nie spieszy....
    oczywiście konsola nie zbanowana ani oflagowana.
     
  4. xde96

    xde96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmm....A można prościej ponieważ dopiero zaczynam zabawe z xboxem.
     
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nic Ci nie usunie ani Ci nie da bana (narazie)
     
  6. xde96

    xde96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi chodzi o to Czy wgrywa nowy firmware napędu, a jak nie to co mam zrobic żeby usunąć przeróbkę>?
     
  7. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Wgrać oryginalnego firmware'u Ci nie wgra. Oryginalny wgrywasz tak samo jak przeróbkę - tylko wybierasz plik z czystą wersją, a nie przerobioną pod iX.
     
  8. xde96

    xde96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak to mam zrobić wyjaśnijcie krok po kroku.
     
  9. peilo

    peilo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może się przyda:

    QUOTE(MaDd0g @ Nov 7 2010, 02:02 AM) [​IMG]

    So the original Activate.ISO works for Kinect games?



    Old Hitachi, Samsung, Samsung-Toshiba drives + Ixtreme 1.51, 1.6, 1.61 (not sure about 1.61) + Activate.iso disc = Fable 3 & Kinect games would play perfectly.

    NIE SPRAWDZONE INFO
     
  10. Kimol

    Kimol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam konsole z września 2007 i napęd hitachi skąd mam wiedzieć czy to jest stary czy już nowszy?
     
Wczytywanie...

Poleć forum