1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dashboard OFFLINE

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Smok'e, Listopad 2, 2010.

  1. Smok'e

    Smok'e Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Witam.

    Mam dwa małe pytanka. Ponieważ chce pobrać najnowsze dziecko mś system updates ( dashboard )

    1. Czy dashboard jest po polsku i czy to jest dobry link.
    2. Czy na LT 1.1 offline będę chodzić kopie gier?

    Za odpowiedź zawsze dziękuje ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Lepiej poczekać na nowego patcha i wtedy potem wgrasz nowy dash. polecam nie odpalać Fable 3 i nowego dasha oficjalnego aż do wydania poprawki patch LT

    Dashboard jest po PL
    Tak dobry link
    Na LT offline tak będą chodzić kopie gier, oprócz tego Fable 3 od wersji bety 2.0.12581.0 po odpaleniu gry FABLE III konsola wyrzuca komunikat o nierozpoznaniu płyty i wyrzuca do dashboaru.

    * Fable III jako pierwsza gra zawiera AP2.5 TEST i potrafi być zidentyfikowana jako kopia!

    * Dodatkowo konsola została OFLAGOWANA (AP25 challenge FAILED)(prawdopodobnie jak MS zacznie banowac ta informacja zostanie wysłana do MS).

    Bo jeżeli grałeś w fable 3 to znak że mozesz zostać oflagowany od wersji bety 2.0.12581.

    Na starym Dashu nie wykrywa AP25 z Fable 3 i pozostałe gry działają bez problemowo . Mówię tutaj o dashu z numerem 9199 i 12416.

    Konsole OFLAGOWANE (Ap25 Failed) łączą się normalnie do Xbox Live (to znak,iż MS coś szykuje )

    Moża sprawdzić czy twoja konsola jest oflagowana tylko po podłączeniu przez live , w programie XVal_v2.0 jeśli pokaże napis Secdata is Clean - Konsola nie oflagowana. Nie dostaniesz bana w przyszłości.
     
  4. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    1. A który dash nie ma Polskiego języka :) oczywiscie ze bedzie. Link jest dobry, z oficjalnej strony, chociaz ja aktulizowalem wczoraj z poziomu konsoli.
    2. Tez mam LT i chodzą mi wszystke gry co mialy premiere przed wczorajsza aktualizacja, chociaz chlopaki piszą ze np. BLACK OPS im normanie chodzi. Problem moze byc z nowymi grami, chociaz dzis czytalem info ze ten dash ma bledy i ze nawet na tym dashu orginaly moga nie chodzic.

    ZRESZTA TU MASZ WSZYSTKO

    XboxForum.pl - największe Polskie forum o konsolach Xbox i Xbox 360[tylko-sprawdzone-info]-70560.html
     
  5. h3ct0r

    h3ct0r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    akurat się dowiedziałem ze na nowym dashu FABLE III nie działa
     
  6. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Koles z tego forum Hawok dzis napisał :

    Otóż niedziałające Fable III to nie żadna wina Bana Offline czy nielegalnej przeróbki

    Fable III oryginalne nie działa też na nowym Dashu to wszystko wina naszego super wydajnego Dasha

    Oprócz tego że zgodzimy się na aktualizacje wykryto właśnie nie działające gry oraz znikające punkty Microsoft Points, oraz niedopasowane tapety Razz
    W stanach zgłaszane były nawet problemy ze głośniejsza pracą konsoli Razz <lol>(mowa tu o silmach takich przypadków jest garstka tylko)

    MS prosi o kontakt w razie problemów z nowym Dashem we wszystkich krajach,
     
  7. Smok'e

    Smok'e Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań
    Fable mnie nie interesuje bo nie lubie gier tego typu :) Czyli lepiej poczekać z tą aktualizacją?
     
  8. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak poczekać.
     
  9. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Zdecydowanie sie wstrzymac z ta aktualizacja. Nie jest Ci ona narazie do niczego potrzebna :). CoD:BO pojdzie Ci bez aktualizacji :D
     
  10. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @darmon napisałeś:
    Czyli nawet jak odpale tą grę na iXtreme LT i starym dashu to ten AP2.5 nie oflaguje mi konsoli??
    Chodzi mi oto że jak podłącze kiedyś ją ONLINE to czy odrazu przyjdzie komunikat o banie ponieważ AP2.5 kiedyś zidentyfikował mi kopie gry?
     
  11. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Nie oflaguje, bo dopiero nowy dasch posiada opcje AP2.5, wszystko jest napisane w linku podanym przez @UltrasPL
     
  12. mrbaboll

    mrbaboll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy ktoś orientuje się jak wygląda sytuacja z nowym Assasins Creedem?
     
  13. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Posiada AP 2.5 i wymaga aktualizacji.
     
  14. krotock

    krotock Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pytanko. Czy to działa? Znalazłem to na pewnej stronce warezowej w komentarzu do AC Brotherhood. Czy jeśli mam najnowszego dasha, to jakoś się moge poratować, by zagrać w tą grę? Czy da się cofnąć dasha do wcześniejszej wersji?
     
  15. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    witam a czy na nowym dashu pojdzie gothic arcania 4,fallout new vegas,red dead redemption nightmare,dead space 2? mozecie pisac na pw koledzy?
    z gory dzieki
    pozdro
     
  16. SAJSZ28

    SAJSZ28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    chodzilło o tego dasha 20124160_BETA i zadna giera nie chce działac,co zrobic help!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum