1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dashboard - pytania i odpowiedzi

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez #PCMR, Maj 25, 2011.

  1. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Model tematu zaczerpnięty od: ^Blood.

    UWAGA!

    Pytanie można zadać jedynie wtedy, gdy na poprzednie pytanie zadane w tym temacie zostala udzielona odpowiedz.

    Wyglądać to będzie mniej więcej tak:
    User1:pytanie
    UserX:Odpowiedz
    UserX:pytanie
    UserX:Odpowiedz

    Teraz zadajac tu pytanie mozesz oczekiwac szybkiej odpowiedzi, lecz zadawaj pytania z sensem, by nie tracic czasu innych userow.

    Posty i pytania nie wnoszące dużo do tematu nowego dasha, będą usuwane.


    Przydatne linki:
    http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/lt-pytania-i-odpowiedzi-uwaga-nowe-zasady-zadawania-pytan-czyta%C6-pierwszy-post-73704.html - przykład tego typu tematu, jeśli ktoś nie za bardzo zrozumiał o co chodzi
    Nowy BETA DASH 2.0.13141.0 blokuje kopie bez AP25 !!! - stary temat o nowym dashu, jeśli ktoś ma siłę, żeby przebierać w tylu postach, to zapraszam.

    NIESTOSOWANIE SIĘ DO ZASAD=WARN ZA SPAM!
    ZANIM ZADASZ PYTANIE, SPRAWDŹ CZY KTOŚ INNY JUŻ NIE ZAPYTAŁ O TO SAMO
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Ja zacznę.

    Jeśli pobiorę najnowszego dasha z xbl, stracę możliwość grania na piratach?
     
  4. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak do momentu wypuszczenia nowego iXtreme :)
     
  5. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Czeka mnie aktualizacja którą dzisiaj chyba zaakceptuje, tylko zanim to zrobię wgrać orginalny FM ???? Teraz LT+ 1.1 konsola 2009 liteon v1. Czy to nie ma większego znaczenia ??
     
  6. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie było na razie żadnych komunikatów od C4E, czy nowy dash wykrywa przeróbkę.
    Jeśli masz możliwość wgrać OFW, to lepiej to zrób.
     
  7. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Miał już ktoś aktualizację na nowego dasha poprzez xbox live, bo już od 19.05 mieli zaczynać wprowadzać nowy update, ale u mnie jeszcze nic się nie zaktualizowało?
     
  8. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Tak wiele osób już miało każdy dostaje w innym czasie, te aktualizacje do końca mają będą miali wszyscy korzystający z XBL. Ja dostałem dzisiaj ale jeszcze nie zaakceptowałem.
     
  9. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co tak naprawde wprowadza nowy dasz oprocz skuteczniejszych systemow antypirackich oraz nowej "pojemnosci " dyskow?
     
  10. frostek

    frostek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Starachowice
    Obsluga paypala.
     
  11. MrCybucH

    MrCybucH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy nowy dashborad usuwa ixtreme ze starego hitachi? ponieważ wydawało mi sie ze jakas osoba dodala screen gdzie tam pokazywało ze "nie wykrywa/nie przerabia" napędy hitachi
     
  12. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    fat hitachi jest nietknięty
     
  13. buszidos

    buszidos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak zaakceptowalem dzisjaj z XBL cofnelo mi to przerobke ,to jak znow zrobie flash napedu to wszystko bedzie dzialalo oczywiscie mam zgrany klucz i czy bede mogl grac online na nawym dashu np w EA MMA online
     
  14. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    o samsunga nikt nie pytał ^^
    napęd samsung, ixtrim 1.4(klocek z 2006)
    aktualizacja dasha usuwa przeróbkę? jest gdzieś sprawdzone źródło ewentualnie, o takim napędzie?
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak zmienia
     
  16. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Zastanawia mnie jedno. Nowy dash tylko kasuje przerobke czy wgrywa tez nowy FW? Cos ktos pisal, ze w liteonie w facie sie zmienia na inny.
     
  17. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
    Nowy dash wgrywa nowy FW, obsługujący XGD3. Po aktualizacji, jeżeli ktoś ma wcześniej zapisany klucz możliwy jest powrót do LT+. Jeżeli się nie ma klucza to trzeba czekać na nowego JF, ponieważ klucz został przeniesiony do innego sektora.
     
  18. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    To lepiej poczekać na nową przeróbkę,przerobić i dopiero wgrać tą aktualizację ?
     
  19. SzybkiLemur

    SzybkiLemur Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zawsze jest lepiej poczekac...
     
  20. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Ponieważ dzisiaj zabieram sie za pewną sytuacje:

    Napęd BenQ, aktualizacja na razie nie zaakceptowana, czekam na zakup gry BF BC2, którą mam dokonać dziś.

    A teraz pytanie czy ktoś po aktualizacji, włożył oryginalna grę i grał na Live?
     
  21. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    czyli mam rozumiec, ze naprzyklad teraz jak mam LT+ i zaakceptuje aktualizacje to nie zagram sobie w COD:BO? GRy z AP przestają działać (a przeciez mało ich jest?) jak zakceptuje aktualizacje to nie odpale polowy gier, ktore nie mają AP ? Bo juz sie pogubilem.
    Jak mam przeróbke tylko nie znam klucza a mam liteona to mi wroci ta przeróbka czy kasuje?
    Pytało mnie o aktualizacje, dałem Nie. Odpaliłem COD:BO i pyta mnie dalej i kurde nie pogram sobie ... ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum