1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy dashboard - tv w xboxie

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez zabilimizolwia, Październik 21, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. zabilimizolwia

    zabilimizolwia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wszystkich,

    na stronie

    Oficjalna Data Premiery Skyplayera Dla X360 - Xboxm - Xbox 360, Xbox Forum

    mozemy wyczytac, ze wraz z aktualizacja dashboarda bedzie mozliwosc ogladania niektorych stacji tv bezposrednio przez xboxa (tylko uzytkownicy gold) dzieki usludze SkyPlayer.

    nie wyczytalem rowniez o tym czy w polsce bedziemy miec taka mozliwosc, sa spekulacje, ze nie :) oraz czy usluga nie bedzie dodatkowo platna.

    lista stacji :
    - Eurosport
    - National Geographic
    - MTV
    - Nickelodeon
    - Sky News
    - Sky Sports
    - Sky Movies
    - The Disney Channel

    pozdrawiam

    źródło: Oficjalna Data Premiery Skyplayera Dla X360 - Xboxm - Xbox 360, Xbox Forum
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mitmart

    Mitmart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    No znajac M$ to pewnie nic zadarmo.... kolejny krok ku wiekszemu zyskowi ale niema sie co oszukiwac XBL od poczatku byl nastawiony na zysk, i wprowadzanie tych wsyztskich hmm... oczywiscie mojim zdaniem malo przydatnych dla graczy bajerow jest tego dowodem.
    Jednak wszytsko jest dla ludzi i sa osoby ktore i z tego pewnie beda kozystac wiec polityka M$ jak widac dziala :D
     
  4. 12slonio12

    12slonio12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    從遠處
    Jakby kanały były w HD i mając konto Gold można by je oglądać bezpłatnie to byłby miły dodatek.
     
  5. Patryk1

    Patryk1 Banned

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lublin
    było... szukanie nie boli

    @edit

    Sam nawet pisałem ale tekst został usunięty : P
     
  6. zabilimizolwia

    zabilimizolwia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Patryk1: bylo na tym forum? bo jednak znalezc nie moge:)

    jesli bylo to serdecznie wszystkich przepraszam.


    @edit
    Jesli byloby za darmo to mi by sie podobal ten dodatek w przeciwienstwie do facebooka i twittera. nawet programy nie musialyby byc w HD.
     
  7. Orth

    Orth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Resko - Szczecin - Berlin
    nie będzie za darmo, ja już też dawałem cytat o tym w topie o aktualizacji bo ktoś pytał, skyplayer ruszy w UK po 27 albo 27 Listopada, będzie mógł oglądać każdy z kontem gold i subskrypcją sky tv (nie wiem skąd to drugie) Polacy jeśli się będą mogli cieszyć tą TV to pewnie wszystko po angielsku, WĄTPIĘ by były dostępne jakie kol wiek tłumaczenia na dany język
     
  8. -rascal-

    -rascal- Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chrzanów
  9. Mitmart

    Mitmart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    hehe odpowiedz prosta FOR MONEY!!!! *** a sa tacy ktorzy i z tego pewnie beda kozystac
     
  10. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Skoro mam abonama GOLD, to co mi szkodzi.. ;)
    Ale z moim łączem to pewnie będzie mnie 'stać' tylko na radyjko ;P TV to już raczej 4,5 klatki na sekundę :D
     
  11. Mitmart

    Mitmart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    tylko ze oprocz Golda bedzie trzeba miec prawdopodobnie dodatkowo substrykacje na skyTv
    bo jesli bedzie wliczone w cene Golda to looz mi to tam nieprzeszkadza ze bedzie taka opcja :)
     
  12. peysone

    peysone Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdansk, Poland, Poland
    powiem wam tak mieszkam w domku poza maistem i kablówki u nas jeszcze nie ma mam na dole w salonie tylko dekoder w którym nie moge rozbić sygnału na reszte tv i dla mnie byłby to bajer bo mam tylko 6 podst. kanałów:D
     
  13. trykosz

    trykosz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    270
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Białystok
    Jak dla mnie to, podobnie jak ta cała angielska nk zupełnie zbędna. Chce tv? To jeden przycisk na pilocie i woula. Na pewno nie skorzystam. ;d
     
  14. pablo89352

    pablo89352 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    fajnie by było jak by starczył gold do oglądania ja nie mam żadnej satelitki ani kablówki więc nawet angielska telewizja może byc fajna zwłaszcza eurosport
     
  15. Marcin195

    Marcin195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zbąszyń
    A ja i tak nie skorzystam bo mam limit transfer 12gb na miesiąc i bym go w kilka dni wykończył jakbym oglądał :(
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum