1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dashboard!!!!!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Melkorn, Maj 23, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Melkorn

    Melkorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Konin
    Witam



    Po scniagnieciu godznine temu nowego dasha konsola nie rozpoznaje zadnej gry nawet z wgranym AP2,5 !!!



    Czy ktos ma podobnie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak sciagnales bete to raczej nie zadziala zadna jak masz klucz z napedu chyba flash od nowa za dziala pozdr
     
  4. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  5. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Właśnie widać jaki xbox maniak wszystko masz na forum po co zakładasz zbędne tematy? !
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    i tak ludzie to instaluja:) tez nie wiem po co bete wgrywac...
     
  7. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przeciez juz jest finalna wersja nowego dasha, konsola wola o aktualizacje po podlaczeniu do XBL...
     
  8. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    Specter nie prawda właśnie włączyłem XBL i ni wołał mi o aktualizacje dasha.
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    mnie tez nie, jeszcze nie tak dawno tluklem na XBL
     
  10. szoszo

    szoszo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo biorą do niego na wyrywki!Od czerwca nie podłączycie się do live bez niego!
     
  11. kukuta

    kukuta Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia (Karwiny)
    ja wczoraj o 16 jescze normalnie grałem a o 19 wyskoczył komunikat o aktualizacju... i na razie się wstrzymałem.
     
  12. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bo ta aktualizacja jako pierwsza jest wprowadzana stopniowo, po to, by uniknac zapychania sie serwerow. Cala akcja trwa od bodajze 19 do 30 maja
     
  13. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Temat do wyrzucenia...

    Wszystko już jest opisane w odpowiednim temacie.
     
  14. K@MIL

    K@MIL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja dziś zrobiłem aktualizacje i żadna gra nie działa oprócz orginału
     
  15. K@MIL

    K@MIL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co z tym zrobić
     
  16. Bossi

    Bossi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Sprzedać konsole i wyjść na dwór pograć w piłkę ... Bez dalszego komentarza.
     
  17. K@MIL

    K@MIL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    długo nad tym myślałeś pacanie
     
  18. Bossi

    Bossi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na pewno dłużej niż tobie zajęłoby znalezienie odpowiedzi na forum. A jak chcesz zobaczyć pacana i przy tym lenia to spójrz w lustro...
     
  19. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    przez takich jak Ty poziom tego forum zaniza sie .... wchodzący na forum i płacze tylko w momencie jak BANY lub aktutalizacje i jeszcze obrazają.... chlopie poczytaj troche ... 81 stron tematu, znajdziesz odpowiedz na wszystkie swoje pytania .... wystarczy chciec ...
     
  20. K@MIL

    K@MIL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dalej twierdze że pacan jesteś
     
  21. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    chłopie oni mają racje przeszukaj forum to już jest nudne w ciągu godziny takich pytań tu masa pada a odpowiedzi już zostały podane poszukaj troche

    ps. gdzie jest jakiś moderator tak bez powodu i za nic ostrzeżenia umieją wstawiać a jak potrzebni to niema żadnego
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum