1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dashboard

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez maksiu194, Październik 4, 2011.

  1. maksiu194

    maksiu194 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam pytanie. Mam Pierwsza wersje dasha kinektowgo i ixtreme LT+ 1.1 i czy jak wgram dasha nowgo, usunie mi ixtreme wgra nowgo FW do napędu to będę mógł grać online? Czy bana odrazu dostane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    na 90% aktualizacja Ci się zawiesi i nie wejdziesz nawet do menu konsoli.musisz wgrać OFW następnie aktualizować dasha i dopiero LT+2.0
     
  4. maksiu194

    maksiu194 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy ja pisze że chce wgrywać nowego ixtreme? Ja się pytam czy po aktualizacji będę mógł grać na xbox live bez wgrywania ixtreme tylko to co dash wgra do napedu.
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Jak nie wyskoczy Ci kod statusu to bedziesz mogl grac
     
  6. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    to ja Ci napisałem że w 90% przypadków aktualizacja nowego dasha na jaką kolwiek przeróbkę czyni bład aktualizacji, nie kazałem Ci wgrywać na nowo flasha (napisałem tylko jak to wygląda a reszta to Twój wybór)
    Czy będziesz mógł grać na XBL ? - grać tak, ale jak długo to nikt ci nie powie czy dostaniesz bana teraz czy za rok (Mikrosyf ostatnio dał bany ludziom co nie mieli nic grzebanego w klockach i grali tylko na oryginałach, podobno mieli jakiś błąd w systemie i każdy dostał bana)
     
  7. Fellert

    Fellert Guest

    Ja wczoraj robiłem update do dasha 13599 a miałem lt 1.1 na lite-on'nie i wszystko poszło elegancko tylko wrzucałem po kolei najpierw 13146 potem 13599 i śmiga bez błędów of korz robiłem update z pendrive'a
     
  8. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    No to nie wiem. Mialem 6 konsol od znajomych i wszystkie były z zawieszoną aktualizacją też robioną z pendka. Nie mam pojęcia od czego to zależy
     
  9. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    bład wywala przy spoofowanych napędach
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1069
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Blad wywali przy spoofie, przy nie prawidlowej wersji fw, przy wgranym ixtreme. Jesli najpierw wgrywa sie 13599 jest ixtreme 90% konsol blqd aktualizacji

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  11. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    nie były to spoofy, więc pewnie "akir" ma rację że robili aktualizację od razu na 13599 i pewnie przez to wywalało błąd
     
  12. Eju

    Eju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam takie pytanie mam xtreme 1.61 i starego dasha. Teraz chcę wgrać nowego LT+ 2.0 XGD3 i teraz moje pytanie jaka jest najnowsza wersja dasha którą mam wgrać przed wgraniem nowego LT. Przepraszam z pisanie tego bo pewnie gdzieś to jest na forum
     
  13. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Pytanie oczywiście było na forum i jeśli mnie pamięć nie myli to padło ze 386 razy. Najnowszy dash ma numerek: 2.0.13599.0
     
  14. vipenzo

    vipenzo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podepnę się pod temat, mam pytanie: jeżeli mam świeżo wgranego LT 2.0 to czy teraz spokojnie mogę zaktualizować do najnowszego dasha? Czy ktoś może to potwierdzić?
     
  15. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
    Przepraszam mam pytanie z innej beczki jakim programem moge sprawdzić jakie języki posiada dana gra ? bo w necie widziałem takie programy tylko nie pamiętam nazw
     
  16. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
  17. cloud0

    cloud0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam pytanie... Czy zamiast wgrywać OFW, pozniej dasha, a na koncu LT Plus 2.0, nie można od razu LT Plus 2.0 i pozniej dasha?
     
  18. centurion19

    centurion19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Other world
    podpinam sie do pytania Cloud0, uścislając je na moim przypadku- Jesli mam lt+1.1 i dash 12625.0 to co mam zrobic?:
    1. po kolei flash na OFW->upd 13146.0->upd 13599.0->flash LT+2.0
    czy
    2.od razu flash na LT+2.0 i update na 13599.0
     
  19. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    (flash na OFW->upd 13146.0->upd 13599.0->flash LT+2.0)

    tym sposobem nie cofnie ci przeróbka.Do tego obejdziesz to bez flagi.
     
  20. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    update dasha z 12xxx do 13xxx flash*uje napęd, nowym oryginalnym firmwarem
    tak więc wgrywanie LT+ 2.0 przed aktualizacją jest bez sensu, bo aktualizacja albo się zawiesi albo po prostu wykasuje przeróbkę

    dodatkowo chodzą ploty że update może odnotować fakt że przy flashowaniu napotkał nieoryginalny firmware i ms może to wykorzystać do późniejszej fali banów
     
  21. km1000

    km1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak mam dasha 13599 i tylko klucz do napędu samsung a chciałbym wgrać OFW z gd3 to mam cofnać się do wersji 13146 do napędu wgrać orig-ms25.bin z kluczem
    a potem update do 13599 ?.
    Próbowałem wgrać SAM_OFW.bin z kluczem i wszystkie starsze gry chodzą a GOW 3 czerwona dioda i E66
     
Wczytywanie...

Poleć forum