1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dashbox, Xbox Slim - konsola się resetuje

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kangur182, Październik 31, 2011.

  1. Kangur182

    Kangur182 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam! Mam dość duży problem ze swoim xboxem. Od września nie podłączałem go do internetu, wczoraj jednak miałem taką okazję i zainstalowałem aktualizacje db. Po tym zaczęło się sypać. Włączam konsolę, wszystko się ładuje itp i w pewnym momencie zawiesza w menu, lub jeśli dłużej działa to po przejściu w bibliotekę gier no i konsola się restartuje. I tak w kółko. Dodam, że bez dysku jest wszystko ok. Co robić? Nie chcę stracić danych z dysku bo mam na nim trochę gier... Xbox nie jest przerabiany, wszystko jak ze sklepu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sprobuj wyczyścić pamięć podręczną
     
  4. Kangur182

    Kangur182 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wyczyściłem, dalej to samo. Teraz zauważyłem, że konsola się wiesza tylko po zalogowaniu do Xbox Live jeśli jest włożony dysk. Nie mogę też przenieść danych z pamięci wbudowanej na dysk xboxa. Wszystko sie zaczęło po aktualizacji :/
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    raczej masz bad sektory na dysku i wszystko to zbieg okolicznosci. przenies najwazniejsze dane na pena, sformatuj dysk i wrzuc sprowrotem. potestuj i sprawdz czy sie poprawilo.
     
  6. Kangur182

    Kangur182 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tyle tylko, że na dysku mam dużo gier, których już chyba ściągnąć ponownie nie mogę? (Kupowałem konta silver, przenoszenie licencji itp.)

    @edit

    Da się może zrobić tak, że podłącze dysk znajomego i na niego skopiuję to co mnie interesuje? Tzn najpierw z mojego dysku 250GB na pendrive a z pendrive na jego dysk z xboxa? Trochę tego jest a na pendrive można maksymalnie 16GB.
     
Wczytywanie...

Poleć forum