1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Dysk , jaki format i jak ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mefisto27, Marzec 17, 2012.

  1. Mefisto27

    Mefisto27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadma Xboxa od niedawna wiec w sumiee jestem swieezy w tych sprawach,

    mam 20 GB dysk w swoim xboxiee ale mam dostemp do dyskow do laptopow 2,5 cala saty 250 gb te same wymiary i parameetry co od xboxa . Wiec rozkrecileem pudlo od dysku wyjolem swoje 20 GB wsadzilem 250 i nic xbox go ni widzi podpieelem ten dysk pod lapka tzn wyjolem stary wlozyleem teen i wsadzileem plyte od win xp by zformatowac dysk ( utworzyleem partycjee ( bo dysk byl nowy ) i sformatowaleem ja w ntfsiee ) po podlaczeeeniu pod xboxa znow nic xbox nie widzi dysku ,, i tu pytanie jak mam ten dysk sformatowac co mam znim zrobic by byl widzialny w xboxie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie może być pierwszy lepszy dysk 2,5. Musisz mieć WD Caviara z serii scorpio i odpowiednio go skonfigurować - na forum jest poradnik jak to zrobić.
     
  4. derr

    derr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Musi wgrać do dysku soft z dysku od xboxa nie może być dowolny dysk...musi być wd z odpowiedniej serii. Na forum jest opcja szukaj a temat był wałkowany z milion razy.
     
  6. Mefisto27

    Mefisto27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    HM musi byc WD ?? niewiem dlaczego WD skoro u mnie siedzial orginalni Seagate 20 GB . Wiec to chyba nie musi byc wcale WD czy inne firmy poprostu trza go peewnie odpowiednio sformatowac .
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jesli nie oryginalny z MS to musi byc Wd odpowiednio sformatowany - program ktory ci to zrobi obsluguje tylko dyski WD
     
  8. Mefisto27

    Mefisto27 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a Wieec tak mam dysk WD Scorpio Blue WD2500BEVT 250 GB sformatowaleem usunelem partycje pod pielem pod zbotowanego pendraiva jak bylo w poradniku i nic wyskoczyl blad zee nie znalazlo dysku eedytowalem hexem ten plik hddhackd i dalej nic czy ktos ma jeszcze jakies porpozycje ?? ewentualna pomoc online gg lub cos ??
     
  9. ronaldo1405

    ronaldo1405 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
Wczytywanie...

Poleć forum