1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy firmware 0800

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez zerthimon, Wrzesień 20, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. zerthimon

    zerthimon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    powiat Łękołowy
    Myślę, że ta informacja przyda się komuś.W sieci już pojawiło się info, iż nowy firmware 0800 od c4eva już gotowy. Czyli ripowanie płyt w nowym formacie XGD3 jest już możliwe.

    Źródło: New 0800 firmware
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rockobradford

    rockobradford Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    175
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Czekamy, czekamy aż się doczekamy nowego LT już niedługo.

    PS. Oryginały nie spinać się bardzo, a mody nie zamykać/kasować tematu.
     
  5. mabik

    mabik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ciekawe ilu ogarniętych inaczej zgłosi się do serwisów aby im to wgrać:D
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    W zaprzyjaźnionym serwisie już jest na liście 17 osób zapisanych więc sporo ludzie nie umie, dużo ludzie jak czyta że ma rozkręcić konsolę to prawie zawału dostają i dobrze można na nich zarobić jakoś trzeba.
     
  7. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    >> From c4evaspeaks.com:
     
  8. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie samym LT konsola żyje. Tu mamy dopiero rozwiązanie do ripowania. Potrzeba jeszcze dokończyć fw do grania dla wszystkich napędów, dostosować abgx360 pod nowe obrazy, pohakować jakiś program do nagrywania... Jeszcze parę chwil sobie poczekamy.
     
  9. fukz91

    fukz91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2011
    Posty:
    279
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice
    Mógłby ktoś objaśnić o co chodzi z tym firmware? Mam dasha 13599 (ten najnowszy) i flash Lt 1.9.
     
  10. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    No ja się też dziwię, bo osoba która skończyła 15 lat i jest w miarę rozgarnięta ( a nie jakiś pokemon ) jest w stanie spokojnie flashować napęd. A jak się ma do tego klucz napędu, to już sama łatwizna. Ale za wiedzę się niestety płaci ... kto mądry i ma wiedzę ten zarabia.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    [​IMG]

    ludzie przeciez ten soft słuzy tylko do zgrania gry do pliku iso.....nic na nim nie odpalicie....
     
  12. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Ale jak już poprawnie zgrasz obraz z XGD 3, to możesz myśleć co zrobić żeby odpalić. A wtedy już niedaleko do uruchomienia.
     
  13. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    wszystko ladnie pieknietylko i tak nie wierze w to, ze wyjdzie w najblizszych dniach nowy 2.0 :) nieoplacaloby sie to i za krotko by trwal 1.9
     
  14. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Gadasz głupoty. Od samego początku wiadomo było, że 1.9 to tylko stan przejściowy w oczekiwaniu na 2.0. To potrzeba chwili na nowy dash. NIkt nie musiał go tworzyć, ale przecież był szał, jak ludziom pousuwało przeróbki. Nie można było stworzyć 2.0 bo nie było na czym się oprzeć. I druga rzecz. Komu się nie opłaca? Użytkownikom konsoli? Wolna wola chłopie, sępisz-nie przerabiasz-nie grasz. Proste. Serwisantom natomiast bardzo się to będzie opłacać
     
  15. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Premiery gier naciskają takze napewno niedługo bedzie nowa przerobka tego system wymaga hehe
     
  16. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak jakby to zależało od jakiegoś ciśnienia. Skończą to będzie, choćby skały srały to nie będzie przeróbki dopóki nie obejdą zabezpieczeń.
    Ten temat w ogóle powinien być już zamknięty, wszystko zostało powiedziane. Jestem tu prawie od roku a jeszcze nie widziałem moda w akcji...
     
  17. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Ogłoszenia parafialne:

    Max dvd 7.92 GB
    Xgd3 = 8.13GB


    Wnioski:

    albo wersja v3 0800 będzie zgrywać dane do 7.92GB - wtedy ok nagrasz
    albo napiszą jakiś program do nagrywania dvd 8.13GB na 7.92 - wtedy ok nagrasz
    albo wymyślą specialne firmware do nagrywarki -wtedy ok nagrasz
    albo kupisz z chin podrobione płytki dvd 8.13GB - wtedy ok nagrasz



    LT+2.0 patrząc na to jak to idzie + aktualizacja 3 listopada wiec albo 2.0 wyjdize w ciagu 2 tyg ,potem 2.1 za 6 tyg lub 2.0 za 6 tyg

    Amen
     
  18. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jest 5 opcja, było kiedyś takie zabezpieczenie na Audio CD, które dodawało błędne sektory na dysku i płyta CD miała objętość 850MB i była niemożliwa do nagrania. cała filozofia to ominąć te błędne sektory. i wtedy tez ok nagrasz.
     
  19. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    niestety ale to nie zadziała z firmware ,bo wtedy zmieni cie CRC a gdy ono bedzie inne certyfikat nie bedzie pasował i hypervisior tego nie odpali

    Takie gry można odpalać tylko na Jtagu
     
  20. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Proponuje jakieś ostrzeżenie na autora tego tematu, bo nie ma żadnego nowego 0800.
    Soft do Benq jest teoretycznie gotowy od kilkunastu tygodni i nic z tego nie wynika. Poza tym, że zgrywają nim obrazy dla Xkeya.
     
  21. mrmarko

    mrmarko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Złotów
    Trzeba czekać, takie hiciory jak BF, COD GOW i tak zamawiam oryginały a przeróbka służy do innych gier mniej ciekawych. Także ja mogę poczekać na nowego LT.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum