1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Firmware iExtreme 1.5

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Razor3100, Grudzień 24, 2008.

  1. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam!
    Mam pytanie dotyczące tego nowego firmware iExtreme 1.5 bo ja mam samsunga ms28 z iExtreme 1.4 i teraz nie wiem czy jak będe grać online to czy mnie M$ nie zbanuje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Z tego co wiem to iExtreme chroni przed banem, oczywiście nie sam w sobie. Pamiętaj by patchować gry i nie grać w nie przed ich oficjalną premierą.
     
  4. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie zbanuje.
    iExtreme 1.5 zawiera właśnie poprawki które mogą być niedorobione w wersji 1.4
     
  5. darthvader

    darthvader Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    A czy ktos moze podac instrukcje po polsku jak samemu zmodyfikowac liteOn?
     
  6. knodrPL

    knodrPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie jestem nowy a nie moge załozyc tematu .

    Chec kupić xboxa 360 ale nigdy go nie mialem

    Co to jest to Iextreme

    opis przedmiotu -

    Czy np majac przerobiona konsole , bede w stanie grać w gry na internecie ale oryginalne . I nie bedzie ryzyka zbanowania konsoli .


    Co takiego wogle daje jeszcze to ...


    + Konsola XBOX360 20 GB przerobiona iextreme 1.41
    + oryginalny bezprzewodowy pad plus dwa akumulatorki ENERGIZER 2000 mah z ładowarką
    +pilot do obsługi filmów
    + kabel BIG BEN VGA HD 2,5m FULL HD 1080p do plasmy, lcd, monitora CRT lub VGA w oplocie mylar, audio gold (przejściówka chinch >jack)
    + oryginalny Headset XBOX 360
    + oryginalny kabel ethernet XBOX 360
    +przejściówka SCART (oryginalna)
    +zasilacz (oryginalny)
    + pudełko, instrukcja,faktura z Media Markt
    komplet +pilot+ładowarka+kabel VGA BIG BEN+iextreme 1.41

    W związku z pytaniami konsola nie jest zbanowana i nigdy nie grałem po sieci na XBOX LIVE

    Całość w stanie bardzo dobrym przez ostatnie 10 miesięcy grałem kilka razy.

    Konsola posiada wgrany najnowszy Dashboard NXE PL. Pozwala on na instalowanie gier z płyt na dysku twardym.

    Najchętniej zamienię konsole na komputer albo sprzedam (możliwe allegro ,odbiór osobisty,wysyłka kurierem)
     
  7. knodrPL

    knodrPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ODPISZE MI KTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gfgreaqg
     
  8. xpudlo360

    xpudlo360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TORUŃ
    radze kupic ps3 jak na oryginalach masz zamiar grac
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. Raikoh

    Raikoh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2007
    Posty:
    274
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, mozesz grac na oryginalach online i nie dostaniesz bana.

    Ja tak robie od dawna, na 3 kontach, na zadnym nie mam bana.
    A moj firmware to stary xtreme (bez "i") :p
     
  11. tresser

    tresser Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Burdel
    Ja mam pytanie czy na 100000000% przy ixtreme 1.5 nie zbanuja mnie mogę wejść do neta, bo po prostu nie chce grac przez neta tylko chce sciagnąć kodeki do mediów.

    Proszę o odpowiedź
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  13. tresser

    tresser Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Burdel
    Mam pytanie jeszcze chce odtworzyć np. avi i divx na xboxie ale wyskakuje ze trzeba zaktualizować media, podłączyłem sie do neta, a jak te media zaktualizować???

    aha i drugie pytanie jak zgrywać z płyty np. obrazy, muze na dysk???/
     
  14. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spróbuj odpalić xvida i jak się zapyta czy pobrać kodeki z neta to się zgódź :D
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tresser
    odnosnie 2 pytania -nie da sie
     
  16. tresser

    tresser Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Burdel
    To po co dysk??
    Zrozumiałem z tego to , że z płyty pendriva itp. nie da się zgrać na dysk tak?
    A żeby coś zgrać na dysk to trzeba x-a podłączyć do kompa tak???
    A naprzykład kopie gry jak zgrać na dysk???


    Aha i jeszcze do tych filmów to próbuje włączyć .avi i wyskakuje , że musze pobrać media , ale nic nie pokazuje , aktualizuj czy coś takiego. A neta mam podłączonego
     
  17. pngprojekt

    pngprojekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kowary, Poland
    Witam,x360(elite Liteon 120 GBHD) mam od września ubiegłego roku ale dopiero 2 tygodnie temu ją flashowałem.Pytanko:Nie mam konta gold,nie chcę grać online,ale np.pobierać aktualizację do Xboxa i gier.Grozi za to ban?czytałem żeby dla pewności mieć w napędzie zawsze orginalną grę!jak to jest z tym banem!dają go za granie online czy za samo połączenie z XBL?Proszę o odpowiedź.Pozdro
     
  18. marwol

    marwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    koleś ile razy można to powtarzać? JAK PRZEROBISZ KONSOLE TO MASZ ZAWSZE RYZYKO BANA JAK PODLĄCZYSZ JĄ DO NETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zależnie od wgranego Firmware ryzyko jest większe lub mniejsze.


    nie ma na to rady, i następnym razzem szukajcie(!!!!!!) ludzie, bo już w ciągu 2 dni widze 10 takich samych pytań.... (a czy dostane bana jak podłacze do neta? a czy dostatne bana jak mma ixtreme 1.5? a czy dostane bana jak...................................?)

    ciekawe kiedy nadejdzie kolejna fala banów :D
     
  19. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dysk jest po to zeby zgrywac gry z płyty i dane xbl (dema dodatki patche) oraz na savy.
    nic wiecej nie wgrasz
     
  20. marwol

    marwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no mówiłem następny!!!! koleś poszukaj troche!!! nawet ci się forum nie chce przeszukać? wszystko jest opisane i było wałkowane 100000000000000000 razy... sam napisałem o tym 3 posty wyżej ale to nic... to już powoli staję się nudne. Zajrzyj do działu dla początkujących.
     
Wczytywanie...

Poleć forum